Ravinto

MegaRed, uusi tuote!

***

Saan pian kokeiltavaksi kuvan MegaRed-krilliöljyä. Omega-3-dataa löytyy suoraan vaikka Wikipediasta. Krilliöljyä tutkin Googlesta mielenkiinnolla, tietoa on aika paljon.

Sanoma tämä:

“Omega-3 tai omega-3-rasvahapot ovat elintärkeitä ja niitä kutsutaan siksi välttämättömiksi rasvahapoiksi. Keho ei voi itse valmistaa omega-3:a, joten se täytyy saada ravinnosta. Omega-3:a on paljon esimerkiksi kalassa, levässä, pellavansiemenissä, saksanpähkinöissä ja soijapavuissa. Omega-3:a voi ottaa myös ravintolisänä. Tutkimukset osoittavat, että omega-3 auttaa ylläpitämään sydämen normaalia toimintaa.” (tuotteen sivuilta lisää).

Itse syön pakasteseitä lähes päivittäin ja saksanpähkinöitä silloin tällöin, mutta enpä usko sen olevan ihan riittävää? Siksi syön kalaöljyä purkista – tai nyt kokeilenkin krilliöljyä.

Lisäravinteita käytetään kaiketi aika sumealla tai olemattomalla logiikalla? Yleisin tyyli tuntuu olevan se, että “joku poretabletti silloin tällöin”, välittämättä sen kummemmin laadusta kuin sisällöstäkään, mutta eihän se ihan niin mene.

Olennaista on tietysti ruokavalio, mutta harvemmin tapaa ihmisiä joilla se olisi aukoton. En tiedä voiko se Suomessa ollakaan (aurinko laskee lokakuussa ja nousee huhtikuussa).

Päivittäiseen perussettiini kuuluu ainakin monivitamiini, D-vitamiini, magnesium, probiootti ja kalaöljy, johon sain nyt tämän MegaRed-krilliöljyn.

Ainakin se vaikuttaa hyvältä ja mielenkiintoiselta.

En ollut ennen kuullutkaan krilliöljystä, mutta kokeilen tätä ihan mielelläni. Sivuilla sanotaan sen olevan “uuden sukupolven omega-3”. Olen nyt ainakin vähän aikaa uutta sukupolvea!

Kerron uusia mietteitä tästä, kun olen testannut tuotetta jonkin aikaa.

2 thoughts on “MegaRed, uusi tuote!

  1. Luin tuotteesta Live Life( ?) lehdestä, ja kiinnostuin, kiva kun testaat ja jaat kokemuksesi!
    Mites kahvitesti etenee, onko löytynyt suosikkeja? Itsellä maukas luomulaatuinen, tumma paahto espresso haussa…

  2. Vilpe, tämä tuotehan ei ole mitenkään edullisimmasta päästä, tutustun 🙂

    Kahvisuosikkia ei oikein ole, tummat on mieleen, mutta olen surkea makutestaaja kun olen jotenkin liian lennossa aina .. keskittymiskyky ei oikein tunnu riittävän pätevään makujen arviointiin.

    Jännä huomata tuollainenkin itsessä. “tää on ihan jees”, “tämä ei ole” .. skaala ei ole kovin pro. 😀

    Markettikahveissa edelleen suosikki on Löfbergs Lila, niistä tykkään jokaisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *