Flavor of the Month

Minuutti kerrallaan.

Facebook-sivuni on vastikään uusittu. Voi kun tämä blogi muuttuisi uudeksi yhtä nopeasti ja vaivattomasti, siten että kohta se vaan jo “olisi”. Ei näytä siltä.

Olin ajatellut että tuota samaa Tyler Durden/FightClub-lausahdusta en enää kuljettaisi mukanani, mutta siellä se on. Hieman mietin, tarkoittaako se minulle vielä samaa kuin joitakin vuosia sitten. Ehkä, ehkä ei, ehkä en tiedä.

Minusta se on silti ehdottoman positiivinen lause. Ei kauhean kohtalokas, vaan pikemminkin iloinen. Voihan se olla vaikka sitä, että bodaa tänään kun huomenna ei välttis kerkee, mutta on sitä muutakin maailmassa, kuulemma.
KUKKA_profile
Olen silti tullut vähän allergiseksi trendikkäille, ikuisille nykyajatuksille ja vaikka sille, että pitäisi “tarttua hetkeen”. Miten?

Jos sitä yrittäisi konkretisoida, niin voisiko hetkeen osallistuminen olla lähellä, tai ainakin helpompi? Ei riitä että on paikalla, tai edes läsnä, vaan pitää pyrkiä osallistumaan. Pidän tuosta ajatuksesta (se on lähtöisin äidiltäni).

Yritän myös ajatella, miten tänään tekemäni asiat vaikuttavat elämääni (ja kenties myös läheisteni elämään) huomenna, ensi viikolla tai vuonna 2020. Vaikka meillä olisikin vain tämä hetki tässä ja nyt, niin onhan se päivä vielä huomennakin. Ainakin toistaiseksi. Ainakin ehkä minuutin.

2 thoughts on “Minuutti kerrallaan.

  1. Jäin tuota miettimään ja tuumailin, että oma ideani on jotain siihen suuntaan, että minuutti kerrallaan elämän mittaisesta matkasta nauttien. 🙂 Mikään ei ole niin mahtavaa kuin se, että tietää mihin on edennyt ja että matkan ei tarvitse loppua vaan siitä voi nauttia joka päivä ja todellakin kaikella omalla liikkumisella on vaikutuksensa lähimpiin ihmisiin eikä vain itseen.

    Liikkuva elämä on vaan melkoinen omaisuus. 🙂

  2. Ihquinta <3 <3 fight clubissa on se että se on nimenomaan valoisaa zen -filosofiaa koko kirja/leffa. "Katso tätä hetkeä ja itseäsi, olet tässä, et missään muualla, hyväksy se."

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *