Harjoittelusta

Muijat Huvikumpuun painoja nostamaan!

Nainen! Painoharjoittelua kehiin NYT! kirjoittaa ihana Kaisa Jaakkola blogissaan. Kannattaa vilkaista, vaikka jo vain ennen-jälkeen -kuvien takia. Painoja vierastetaan edelleen, lähinnä kaiketi lihasten ja viiksien pelossa.

Jussi Riekki totesi hyvin Harhaluuloja hyvinvoinnista Osa I -postauksessaan:

“En halua liian lihaksikkaaksi!” kuuluu monen suusta kun aletaan puhua saliohjelmasta. Jokainen joka on joskus treenannut tavoitteellisesti ymmärtää koko fraasin hölmöyden. Ei-liian-lihaksikasta ulkoasua tavoitteleville iloinen uutinen: tuskin edes pääset kuntoon, jota pidät “liian lihaksikkaana”.

Väinö Lestelän teksti tavoitteellisuudesta kannattaa myös tsekata. Tietysti treenaaminen on kovaa ja joskus hyvin epämukavaa. Jos kova treeni ei kiinnosta mutta laihuus vetää puoleensa, kannattaa suosia luonnollinen-laiha -tyylisiä tuotteita. Tämänhän on oltava totta:

Xyphedrinessä on salainen patentoitu* yhdistelmä, joka saa aikaan ihanteellisen hoikistavan vaikutuksen kehoon ilman mitään havaittuja sivuvaikutuksia.”

Perustan vielä Huvikumpu®-nimisen treenisalin. Siellä ei tehdä näin:

Vaan näin:


10 thoughts on “Muijat Huvikumpuun painoja nostamaan!

  1. Oo miten söpö pikkupaino! Mun mummilla (80 v) on tuollaiset pienet, neljävuotias siskontyttö sanoi että ne sopii esimerkiksi vauvoille. 🙂

  2. Luulin tuota Xyphedrine-lainausta herjaksi, mutta ehei, sehän olikin totisinta totta! Kyllä tiede on ihmeellistä…

  3. Älkääs nyt, odotan ortopediltä lupaa muutaman viikon päästä alkaa treenata punteilla. Jotenkin veikkaan ensi alkuun heiluttelevani juurikin tuota kokoluokkaa olevia painoja tai käyttäväni mummon kalsareiden kuminauhaa vastuksena. 😉

  4. Kai tuota voisi käyttää kubotanina. Pistää avainlenkkiin ja sanoo kysyttäessä, että se on treenivaruste.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *