Fiilistelyt

Musta hoikentaa! Vaatteet: Macron.

Turussa, Voimakadun vieressä on Macron Store, josta sain vaatteet! Tässä merkin official sivu, tykkään: Macron.com.

En harrasta joukkuepelejä, mutta vaatteet on sen verran laadukkaita, että ne eivät tiedä mitä ne päällä harrastetaan, vaan ovat päteviä urheiluvaatteita myös yksilölajia harrastavalle.
macron
Tämä oli mitä tervetullein juttu, koska inhoan ostamista, sovittamista, vertailua, stailauksesta nyt puhumattakaan .. eli koko seremoniaa.

Toppaliivi on todella todella jees, valitettavasti unohdin sen Vogelin naulakkoon Keravalle heti saatuani. Ihastuin myös treenikassiin, johon mahtuu päivän tavarat läppäri ja eväät mukaanlukien.
IMG_3574
Suosikkilaukku on siis löytynyt – käytännöllisyydessään sivuutti heti Haglöfsin violetin säkin (ei yhtään taskuja, Macron-laukussa on ihanasti lokeroita, se on kooltaan optimaalinen ja hyvin ryhdikäs!).
IMG_3584
Pahinta mitä tiedän, on esim. valokuvaajan ohje “laita jotkut värikkäät treenivaatteet”, koska en omista sellaisia.

Viimeksi kuvaaja Oliviaan oli Juha Törmälä (kuvannut mm. Imagen kansia), joten vastaukseni “ei mulla oo kun mustaa” oli varsin riittävä: “Musta on hyvä”.

Musta on paras. Viime vuoden FIT-kolumneihin minut stailattiin Varustelekalla treenien yhteydessä (ks. treenijutut Lekan blogi Balls of Steel ja Kuolemanlaakso), maihareilla ja reisitaskuhousuilla.
unnamed
Itse asiassa joissain alkuaikojen kahvakuulakuvissa olen pelkässä treenitopissa, mutta niiden alkuperäinen syy ei ole vatsalihasten esittely, vaan se että ei ollut hyvännäköisiä tai -mallisia vaatteita. Tiedän, kuulostaa omituiselta, mutta on oikeasti totta.

Käyttövaatteet ja treenivaatteet on itselleni lähes sama asia. Käyn monesti palaverit läpi trikoissa (myös mainostoimistopalaverit) ja hupparissa. Kengät on lähes aina lenkkarit tai tennarit, trikoopaidat Cubukselta (malli on aivan ok, vaikka niiden käyttöikä lasketaankin viikoissa tai kuukausissa).

Voi olla, että otamme ensi vuonna myös salin vaatteet Macron Storesta. Täytyy ottaa lisää kuvia ja parempia kuvia, mutta suosittelen lämpimästi.
IMG_3577
Ja vielä (tästä ei ole kuvaa), mutta erittäin hyvä treenitoppi (= sporttiliivit?) on myös mallia Macron. Ja olen kyllä testannut useita. JOSKUS harvakseltaan käytän muita housuja kuin trikoita ja silloin yhdistelmä on tätä:
IMG_2354

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *