Tänään lautasella

Mustaherukoita, ei muuta.

Hyvää perjantaita, maailma!

Ei ole mitään kirjoitettavaa, mutta kirjoitan kuitenkin – josko saisin blogin taas jotenkin käyntiin. Treenit jo sain aluilleen (melkein kesän tauon jälkeen?), kunnes heräsin aamulla ja tajusin että kädessäni on nyt jokin omituinen vika. Odotan pari päivää josko sormet alkaisivat toimia normaalisti, eiköhän se siitä.

Kädet on muutenkin pehmenneet kesän aikana niin, että sain vesikellon ruoanlaitosta. Tämä kertonee jotain? Joko se kertoo siitä voimasta jolla leikkaan bataattia 😀 tai sitten ihan vaan laiskuudesta.

Eilen oli K&T:n haastattelu ja kuvaukset. Koska kesä on mennyt vähän niin ja näin, en voi sanoa olleeni mitenkään innoissani kuvauspäivästä.

Toimittaja oli kuitenkin erittäin hyvä ja haastattelu todella mielenkiintoinen, joten odotan mitä tuleman pitää. Ainakin siitä tulee hyvin erilainen kuin tähänastisista, koska puhuimme ihan muusta kuin kahvakuulajutusta.

Maalasimme tyttären kanssa salin seinää (tai hän maalasi, minä ohjasin):
seina
Kuvauksiin varustauduin vihreällä (poikkeuksellista!). Muutenkin nämä on kivoja kuvia, kun ei oikeasti ikinä näytä noin raikkaalta, niin netissä kaikki kuitenkin onnistuu. Heh.
kuva-8
.. ja lisäksi tein sellaisen linjauksen (myös tänne blogiin), että jos minulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, jostain tai mistään, pidän turpani kiinni. Sen voisi muotoilla myös niin, että mikäli aikoo tuoda esiin ongelman, on paras esittää myös ratkaisu. Nillityksen aika on ohi. Ehkä jostain tällaisesta kulmasta on paras lähteä syksyä kohti. Vettä sataa kuitenkin, ei sitä tarvi enää ämpärillä päälle kaataa. <3

Random-ruokakuva, heraproteiinia, manteleita, mustaherukoita ynnä taatelit. Kohtalaisen toimiva.
mustaherukat
Ja random-aamiainen vielä kaupan päälle. Pakkasmarjoja keskellä kesää (!!!), mixiä, proteiinisosetta sekä vettä. Ei siihen muuta tarvittu, oli varsin priimaa. Ei lisättävää tällä kertaa, mihinkään. Tai no, ehkä olisi, mutta koska linjaus on nyt tehty – lopetan ajoissa.
kuva-10

3 thoughts on “Mustaherukoita, ei muuta.

  1. Kuulostaa hyvältä, että tuommoinen sali on tulossa Turkuun, jospa vaikka tämäkin mummeli uskaltautuisi sinne kahvakuulaa nostelemaan ja saamaan lisää oppia siihen.

  2. Kiitos Kukka, tulevista kuuluisista, viimeisistä sanoista, jotka sopivat niin moneen yhteyteen. 😉 Kesä mennyt harakoille syystä taikka toisesta tai oikeastaan siksi, että olen sen sallinut syystä taikka toisesta ja olen yrittänyt saada itseäni niskasta kiinni tehdäkseni ryhtiliikkeen, siinä kuitenkaan onnistumatta. Mutta “koska linjaus on nyt tehty – lopetan ajoissa” meinaan mässyttämisen! 😀

  3. Minä ostin muuten tuota Marja Mixiä ja on kyllä hyvä tuote. Nyt tosin on pakaste täynnä mansikoita, hilloja (lakka) ja metsästä saa mustikoita, joten jauhe saa odottaa syksyä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *