Flavor of the Month

Päivä 1: Maanantaisoturit-lahjakortti!

Kaunista joulukuun ensimmäistä, rakkaat ihmiset ja kulkuset! Tästä alkaa kukkalaakso.comin joulukalenteri, jossa nähdään joka päivä jotain uutta. Koska on lauantai, meidän on luontevinta startata Maanantaisotureilla.

Tiedätkö, tuo elämäntapakirja, joka sisältää opastuksen ja neuvot tavoitteelliseen kahvakuulaharjoitteluun, nostamiseen. Varpu Tavin ohjeet ruokavalioon sekä osion myös motivaatiosta: aloittamisesta ja jatkamisesta.

Eihän muutoksen aloittaminen vaikeaa ole, vaan siinä pysyminen.
maanantaisoturitJos olet jo lukenut kirjan, osaat nostaa kuulaa ja teet sitä säännöllisesti, varmasti tiedät mikä taika tässä kaikessa voi olla. Outi avasi jo oman kalenterinsa, jonka ensimmäinen luukku sain olla minä: Treenijoulukalenterin luukku 1 Kukka Laakso. Kiitokset Outille kauniista sanoista!

Joululahjavinkkinä: Maanantaisoturit-lahjakortti 79 €! 

Paketti sisältää Maanantaisoturit-kirjan (omistuskirjoituksella haluttaessa) sekä lahjakortin, jolla saa osallistua päivän kahvakuulakoulutukseen ensi vuoden alusta alkaen. Lahjakortti tulee myyntiin alkuviikosta. Niitä on rajoitettu määrä, joten varaa omasi ennakkoon vaikka heti: kukka (at) kukkalaakso.com. (Hinta sisältää myös arvonlisäveron ja postikulut, ja kirja+kortti -paketti tulee täältä postitse). 

Kirja ja koulutus on hyvä startti uudelle vuodelle: ensin voi lukea itselleen innostuksen ja sen jälkeen tulla koulutukseen ja saada treenit ja tekniikat kohdilleen. Ettei uusi elämä jää pelkäksi puheeksi, vaan tulee todeksi heti.

Pidän tammikuussa useita koulutuksia, joten kenelle haluatkin lahjan antaa (ehkä jopa itsellesi?), pääsee tekniikan ja treenin ytimeen heti. Olisi varmaan hieman liikaa sanoa, että anna lahjaksi uusi elämä, mutta olen minä senkin nähnyt tapahtuvan niin monesti, etten ihan vastaankaan väitä.
muutu

8 thoughts on “Päivä 1: Maanantaisoturit-lahjakortti!

  1. Missäs nuota koulutuksia oikein on? Jos kaikki on eteläs, niin voi tehdä tiukkaa aikataulujen kans. Nim. Pohjanmaan flikka

  2. Vaasaan tulen tammikuussa, ja Kokkolaan 20.1. Vaasan koulutus tarkentuu näinä päivinä, mutta samalla reissulla. 🙂

  3. Mistä noita koulutuspäiviä oikein näkee? käyn sivuilla useita kertoja päivässä, mutta ei tule vastaan. Oon löytänyt vaan että paikkoja enää muutama jäljellä siellä ja siellä.. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *