Flavor of the Month

Päivä 11: Biokia, kolme väriä sininen.

Hyvää joulukuun yhdettätoista päivää, kansa.
kuva-2Tänään oli ehdottomasti sininen päivä ja tulin toimineeksi salillakin teeman mukaan. Harjoittelussa olennainen “punainen lanka” sai väistyä Biokia-mustikkateeman tieltä.
kuva-3
Kotimaiset marjat on siitä hyviä, että niistä ei tarvitse kiistellä. Kukaan ei voi tulla sanomaan, että mustikka ei ole terveellinen tai hyvä vaihtoehto. Tai että olisi jotenkin väärin käydä metsässä. Aina löytyy paikka – olipa ne tuoreena, pakasteena tai jauheena,
kuva.. nestemäisenä,

kuva-40kumisena tai muovina (?),
kuva-14
tai metallina.
kuva-13
Koska kädet on viime viikon tempauksista ja heilureista hieman .. no, siniset, olin jälleen vanhojen perinteiden äärellä: aina voi kyykätä, aina voi työntää. Niihin ei tarvita käsiä (tai ainakaan kämmeniä).

Tuo karu totuus tulee vastaan aina ajoittain. Vaikka en pidä käsien repimisestä tai nahkojen rullaamisesta, joskus niin vaan jollekin käy. Yleisohjeeni kuulalla näissä tapauksissa, esim. tempauksen kohdalla onkin aika suoraviivainen, “no vaihda se työntöön”.

Tämän jälkeen oli vuorossa päivän mukainen loppuhartaus.
kuva-12

Loppuhartaus:

1 minuutti hyppynaru eli naruhyppy / 1 min hindupunnerrukset / 1 min lankku / 1 min tempaus kyykkyyn kepillä / 1 min hyppynaru / 1 min istumaannousut / 1 min valakyykky kepillä / 1 min istumaannousut / 1 min hyppynaru / 1 min hindupunnerrukset / 1 min lankku .. ja 12 sekunnin verran “ilmaa” siellä täällä.
kuva-8
Tunnelmat: ei ollut paha, se oli hyvä.
kuva-7
Paras silti näin:
kuva-4

2 thoughts on “Päivä 11: Biokia, kolme väriä sininen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *