Tykkää tästä

Päivä 12: Lempiasiat

Se on joulukuun 12, onnea. Aurinko nousi yhtä vähän kuin eilenkin.
kuva-7
Sain blogihaasteen On the go -blogista (kiitos!), jossa pyydettiin listaamaan lempiasioita. Lopputulos jäi vähän lyhyehköksi. Kahvakuulan nostamista en tällä kertaa käsittele, joten pidän vaikkapa näistä:

1. Toveruus. Toveri Marko Suomi kysyi blogissaan: Naiset, miltä aliarviointi tuntuu?  Lainaan kuvan häneltä.
3kg
2. Sähköposti. Yksi lempiasioistani, eli kaukovalmentajani Scott Shetler lähetti minulle eilen linkin Rippetoen artikkeliin Conditioning is a Sham, jossa hän sanoo mm. näin: “A resting heart rate of 48 BPM is very cool, but it’s not nearly as useful as a 405-pound deadlift.”

3. Maastaveto. En ole mikään kummoinen vetäjä, mutta kyllä minä sen lempiasioihini voin silti listata. Ei tarvi olla hyvä, että voi lempiä jotain asiaa, eihän. En siis ole kuvan henkilö.
kuva-9
Tämä kuva on otettu Vierumäen voimanostoleirillä keväällä, jonka jälkeen olin  jo hieman parempi (en toki ole tässäkään kuvassa itse, lienee selvää).
kuva-5
Myös superfood-imperiumi CocoVin Samin kanssa tarkistelimme tekniikkaani tässä eräänä syksyisenä iltana, mikä oli itse asiassa erittäinkin hyödyllistä, kiitoksia sinne. Kuvia ei tullut otettua, ehkä toiste.

4. Vihermädättäjä. Lempiasia numero neljä .. hmm. No vaikka inkivääri. Tein pirtelön, jossa on pinaattia, banaania, raastettua inkivääriä, heraa, vettä, spirulinaa.
kuva-8
En keksi enempää lempiasioita, pitää lähteä jumpalle.

Haluaisin lähettää My favorite things -haasteen Dr. Dietrich Harrelle, Vladimir Zatsiorskylle, John F. Kennedylle sekä Seppo Rädylle.

One thought on “Päivä 12: Lempiasiat

  1. Kiitos tästä. Mulla on ajatuksissa aiheesta ihan kokonainen artikkeli mutta pidän sun “jutusta” siksi että pohjalla on se nostaminen. Eikä esim. ylähauiksen kasvatus. Muotokieli voi olla erilaista mutta jotkut periaatteet yhdistää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *