Fiilistelyt

Päivä 13: Strath ja pikkukarhun erikoinen

Päivää, toverit. Se on joulukuun 13, eli Seijan ja Lucian päivä. Kovasti onnea molemmille! En silti tee treenissä “Seijaa” enkä “Luciaa”, vaan Pikkukarhun erikoisen.
kuva-3
Tämän päivän kalenteriluukun innoittajana ja sponsorina toimii Strath, tuo Vogelin maanmainio “vitamiinijuoma“, joka sisältää 61 erilaista ravintoainetta hyvin imeytyvässä muodossa. Sitä minä käytän ja voin suositellakin.

Strath vaikuttaa nopeasti – se on vähän niinkuin sisäinen solarium (Ismo Alankoa lainaten), jota on hyvä suosia keskellä pimeintä talveakin. Vaikka todellisuus on tämä:
kuva-2
Niin Strathin käyttäjällä olo on tällainen:
kuva-12
Mutta se päivän treeni. Koska ideoita ei nyt ole kauheasti, eikä kiinnostusta senkään vertaa, ajattelin tehdä toisintona yhden vanhan jumpan.

Jim Wendler on sanonut, että “When in doubt squat and run hills.” Mutta kun minähän en tuonne sohjoon lähde, niin tehdään sitten se pelkkä kyykky. Ensin tätä:
strath
.. ja sitten menneet memot esiin ja salille muistelemaan vanhoja. Muutamat hyvät huomenet päälle, niin loppuviikon katkokävely on sillä varmistettu.
kuva
Pikkukarhun kollega haluaa vielä muistuttaa salietiketistä ja erityisesti siitä, miten treenissä tulee käyttäytyä.
kuva-7

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *