Fiilistelyt

Päivä 14: Varusteleka for Women, herkkukorit

Hyvää perjantai-iltaa! Nyt on joulukuun 14. ja aamuja enää – riippuu vähän siitä mitä odottaa – kymmenen tai yksitoista.
kuva-12
Päivän luukkuna on Varusteleka, klassinen vaate- ja varustekauppa. Jostainhan ahkeran kyykkääjän on reisitaskuhousunsa saatava, eikä se ainakaan Gina Tricot ole.
varusteleka_logo_tummalletaustalle
Ajattelin kunnioittaa teemaa ja suunnittelin päivän treeniä tehtäväksi lekalla. Ei mennyt, eikä tuntunut hyvältä (jos kohta aina tarvitseekaan tuntua hyvältä), mutta silti. Joku pieni toiminnallinen pajavasara olisi mennyt, tämä ei.
leka14
Lekajumppa ei toiminut, en ollut ns. tankoilumielellä, eikä kehonpainoilu kiinnostanut, joten otin hiekkasäkin.

Olin taas Bigboylla. Nostin yhden kevyimmistä säkeistä peräti kerran olalle, mutta hymystä huolimatta ei ollut oikein voimia. Olin aivan lopussa. Ihmettelin, miksi. 
kuva
Sitten tajusin, että hetkinen, en ole syönyt mitään!

Onneksi mukanani oli puhdasta lähiruokaa, eli Bullet Meal (4,50 €), joka sopii treenaajalle oikein erinomaisesti. Tosin, jos karppaa kovaa, niin ei välttämättä maistu.

“Eli vähänniinkuin proteiini/energiapatukat, paitsi että tää ei ole mitään mysliä tai jauhe-eristettä, vaan ihan oikeaa ruokaa, ja maistuu kans sellaselta.”
bullet
Muutama kannattaa aina pitää mukana tässä tilavassa, erittäin toiminnallisessa treenikassissa (60 l, 39, 90 €) ihan vakituisestikin.

Eväs- ja mehuhetken jälkeen aloin viimein vähän voimaantua ja keksin päivän treenin. Idea tuli tästä Varustelekan herkkulaatikosta (49,90 €), jonka jokainen haluaa ja joka onkin valitettavasti tilapäisesti loppu, koska ostin ne kaikki.
Screen shot 2012-12-14 at 12.59.55 PM
Kilpavarustellen suunnittelin oman, toiminnallisen herkkulaatikon.
kuva-2
.. mutta ei sekään riittänyt vielä treeniä ideoimaan, eikä mitenkään riittäisi treeniksi asti. Niinpä söin vielä yhden curryn makuisen Bullet Mealin (4,50€)ja sehän auttoi. Lopulta tein oman herkkukorin:
kuva-11
Ensimmäinen ajatus oli tehdä päivän treeninä jokaisella välineellä jotain. Täysin satunnaisessa järjestyksessä ja kierroksia luonnollisesti niin paljon kuin mahdollista.

Mutta kas kummaa, muutin mieleni kesken kaiken. Kyllästyin sekoiluun, laitoin lekat ja renkaat takaisin omille paikoilleen ja päädyin nostamaan kuulalla 14 minuutin sarjan.

Se tuntui terveelliseltä ja järkevältä: 14 minuuttia @ 16 kg. Tein tempauksia, rinnallevetoja, työntöjä, heilureita ja lisää tempauksia. Käden vaihto minuutin välein. Eli tässä se oli tämän päivän varsinainen ja viimeinen herkkukori.
kuva-7
Muuta en sitten salilla tehnytkään. Heitin tämän erittäin pätevän treenikassin (60 l, 39,90 €) olalle ja ajelin takaisin kotiin.
kassi

Toimikaa tekin näin: 

1. Liittykää Varusteleka for Women –FB-ryhmään.
2. Käykää sen tehtyänne myös ehdottomasti vilkaisemassa tätä linkkiä, joka on pääsynne täysin uuteen maailmaan. 
3. Muistakaa, että: “meidän kamat on tosi mageita, joten jos käytät niitä, lopputuloskin on.” – Leka-looks. 

Millaisen herkkukorin sinä tekisit? Jos et ole ihan varma, niin tilaa miettiessäsi vaikkapa Bullet Meal 4,50 €!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *