Tekniikka

Päivä 15: Kova paketti

Hyvää ja lempeää viidennentoista päivän iltaa!
kuva-7
Tänään ajoin kilpaa paitsi virolaisten rekkojen, myös universaalin auringon kanssa. Lähdin aamulla Turusta kohti Vantaata tietäen, että aurinko nousisi noin klo 09.19. Koska minulla alkoi koulutus klo 10.00, tarkoitus oli tietenkin olla perillä ennen auringonnousua. Olin Vodalla klo 09.20, eli käytännössä aurinko voitti. Ei se mitään.

Niin voitti myös Lohjan ABC, jonka joululounas maksaa 14,90 € ollen silti tavallista lounaspöytää (8,90 €) (edit: ei vaan 9,30!) jopa suppeampi. Peruna ei saa vielä kummoistakaan lisäarvoa sillä, että siihen on laitettu siirappia. Ei sillä, että kumpikaan olisi väärin, mietin vaan.

Tosin, olihan minulla hanskalokerossa Bullet Meal (4,50 €) että sikäli olisin voinut ajaa Lohjan ohikin. Mutta olen kuitenkin uskollinen asiakas, joten en käytännössä koskaan tee sitä.

Jouluostoskausi on kai kuumimmillaan juuri nyt? Kannattaa muistaa Hugleikur Dagssonin sanat ja miettiä pakettien sisältö viisaasti.
sweater
He sen sijaan olivat tänään viisaita ja antoivat itselleen lahjaksi nostotekniikoiden perusteet, josta on hyötyä loppuelämäksi. Ei sen kovempaa pakettia varmaan olekaan, kuin se että osaa jotain?
kuva-6
Kiitokset osallistujille, ja Kirsille ja Krisselle avusta! Ensi vuonna taas lisää koulutuksia ja paljon kaikkea muutakin, tietysti.

Niiden päivämääriä löytyy tästä: Tammikuun 2013 kahvakuulakoulutukset. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *