Flavor of the Month

Päivä 17: Environ-kosmetiikkaa

Blogien ystävät muistanevat taannoisen Naked truth -haasteen, jonka parhaan osanoton teki mielestäni Virpi Salmi: Se oikea alaston totuus. Kyseessä oli siis bloggaajien meikittömät kuvat tai jotain sinne päin.

Itse olisin voinut osallistua ehkä taiten tehdyllä nudemeikillä, mutta jos haaste toteutetaan uudestaan, uskon pian voivani olla mukana ihan kylmiltänikin. Kiitos alla mainitun tuotesarjan.

Olen viimein päässyt käsiksi Environ-tuotesarjaan, josta sekä Varpu Tavi että Hanna Markuksela ovat kirjoittaneet paljon. Ja minua houkuttaa suuresti sana solution .. haluan ratkaisuja, en enempää ongelmia.
kuva-11
Tässä heidän kirjoittamansa jutut, kannattaa lukea.

Hanna Iltalehden blogissaan: Tutkitusti kaunistava Environ-kosmetiikka
Varpu blogissaan: Anti-age NO! Age control YES! 

Koska Varpulla on ehkä yksi parhaista ihoista mitä olen koskaan nähnyt, luotan hänen suosituksiinsa lähes varauksetta. Ja nyt viimein kokeilen sarjaa itse. Odotan mielenkiinnolla miten se toimii. Voin tunnustaa, että olen käyttänyt elämäni aikana rahaa ihonhoitosarjoihin ehkä pienen Audin verran. Ja voin tunnustaa, että osittain varmasti juuri siksi, ajan Opelilla.
kuva-6
Environ-kosmetologeja löytyy tästä.

Kerron myöhemmin lisää, kun minulla on enemmän omakohtaista kokemusta, mutta ainakin tuosta AVST 1-voiteesta on sanottava, että se tuntuu jo vain viikon kokemuksella superhyvältä. 

4 thoughts on “Päivä 17: Environ-kosmetiikkaa

  1. Oi kiva, tuloksia odotellessa! Olis niin mahtavaa pystyä lähtemään kaupungille ilman meikkiäkin joskus. 😀

  2. Eveliina joo, eihän sitä pääse edes einestiskiä pidemmälle ilman “ratkaisua”. Tyhjiöpakattu valmisruokahan ei ole valmisruokaa, vaan ateriaratkaisu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *