Välineet

Päivä 2: Kuntosalitarjouksia!

Käykää salilla. Jos olet korttia vailla ja sellaista esimerkiksi tulevalle vuodelle hankkimassa, päivän tarjouksia kannattaa seurata allaolevista linkeistä Groupon-sivuilta. Tai mikä ettei antaa salikortti lahjaksikin. On ensisijaisesti rakkauden teko laittaa ystävä hommiin.

Eikä kannata pelätä rivienväliviestintää. Jos saat poikaystävältä (tai mieheltä) lahjaksi salikortin, on turha yrittää tulkita sitä. “Tarkoittaako se, että minun pitäisi laihtua? Olenko lihava? Eikö se halua minua enää?”

Ei tarkoita. Se tarkoittaa sitä, että sait salikortin. Sano kiitos, pakkaa reppu ja lähde treenaamaan. Tästä tarjouksia ja kortit kääröön:

Salitarjouksia Turussa
Salitarjouksia Tampereella
Salitarjouksia Helsingissä

Ja jos on yhtään epäselvää miksi siellä pitäisi käydä, niin UrbanDictionary meitä auttakoon. A place for posers, muun muassa.
salit
Saleissa on se hyvä puoli, että niissä voi yleensä tehdä mitä vaan oman makunsa mukaan. Jos olosuhteet eivät suosi vapaita painoja, tilanteeseen voi onneksi, useimmiten itse vaikuttaa. Kuljetan itse monesti omat kuulat mukana, jos esimerkiksi tiedän että salilla ei niitä ole.
kuva-6

2 thoughts on “Päivä 2: Kuntosalitarjouksia!

  1. Kuulien raahaaminen mukana on jo yksi treeni ennen varsinaista salitreeniä. 🙂 Pistää kyllä miettimään, että mitkä kuulat kantaa vai kenties vaan yhden. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *