Flavor of the Month

Päivä 20: Joulurauhaa ja erikoisherkkuhyveitä

Hyvää huomenta päivää numero 20!

Tämän päivän teema on jouluisasti pudding. Netistä löytyi tämä Wartime Christmas Pudding -ohje, mutta koska elämme suloisessa Suomessa ja rauhan vuotta 2012, emme tarvitse reseptiikkaa, vaan valmiita hyviä asioita. En siis aio valmistaa sotavanukasta, vaikka resepti verrattain mielenkiintoiselta kuulostaakin.
wartimechristmaspudding
Sen sijaan vaihtoehto voisi olla tämä Mannisen – jo ehdottomasti klassikoksi noussut – Protein Pudding. Tilatkaa sitä ja lopettakaa unelmointi.

“Oletko unelmoinut herkullisesta vanukkaasta, joka sisältäisi runsaasti laadukasta proteiinia ja ei lainkaan sokeria? Voit lopettaa unelmoinnin tähän paikkaan!

Kaikki tämä ” proteiini-ihanuus” olisi epärelevanttia, jos tuote olisi tavanomaisten vanukkaiden tapaan ladattu täyteen sokeria. Mutta ei hätää, sillä Protein Pudding ei sisällä LAINKAAN lisättyä sokeria tai muita puhdistettuja hiilihydraatteja.

Olemme kehittäneet Protein Pudding -valmisteen erityisesti urheilijoille, kuntoilijoille ja laihduttajille, mutta se soveltuu runsasproteiiniseksi välipalaksi kelle hyvänsä.”

.. ja tältä se näyttää Karppaajan herkuttelupaketti –nimisenä kombona. Alleviivaisin vielä sitä, että ei ole pakko karpata, jotta voi syödä proteiinia, tai tätä, tai mitä tahansa. Samalla päästään siihen mielenkiintoiseen tilanteeseen, että jos et osaa päättää makua, valinta on tehty puolestasi.

Ota kaikkia. TÄSTÄ. 
pudding

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *