Tykkää tästä

Päivä 4: Kauneushoitola Brava

Joulukuun neljännen luukku on Turusta löytyvä Kauneushoitola Brava. Aika harvoin suosittelen harvoin mitään tämän alan juttuja, mutta Bravassa käyn (ja kaikki kaveritkin käy).

brava

Haluan pitää geelikynnet (ranskalaiset) siitä huolimatta, että treenaan. Olkoonkin, että kämmenet on sisäpuolelta aika “rouhean” näköiset, niin voi sitä ns. ulospäin hieman paremmalta näyttää.

Olen etsimällä etsinyt paikkaa, jossa tehdään kynnet, jotka eivät heti kättelyssä irtoa tai sula sormilukkoon ja kestävät harjoittelun. Nyt kun olen sen löytänyt, en vaihda. Bravan Piritan tekemät kynnet kestävät paitsi kuulatreenin, myös ainakin 140 kg maastavedon (tuskin on kynsien vika, ettei enempää mene).

Ei kynnet kovin pitkät voi olla – pituuden olen toki testannut. Jotakuinkin tuo on sopiva pituus.

kynnet

Käytin joskus akryylikynsiä, mutta luovuin niistä sen jälkeen, kun tein kahden käden rinnallevetoja 2×16 kg:lla ja näpit jäi kuulien väliin. Kynsi halkesi pitkittäin, ja niin teki myös sormi sen alla. En näistä asioista paljoakaan tiedä, mutta luulen, että geeli on akryyliä treeniystävällisempää, koska se antaa hieman periksi (ehkä myös onnettomuuden sattuessa).

Ripsipidennyksiä en käytä, mutta välillä on ollut sellaisetkin. Jos laittaisin, suuntaisin taas samaan paikkaan. Tuonne on tulossa uutuutena myös hiuspohjan pigmentointi (jota en toivottavasti itse tarvitse), mutta vastaavaa ei varmaan ihan joka paikassa ole. Se mistä pidän, on nettiajanvaraus, ilmainen parkkipaikka, hyvää kahvia, palvelua ja paras mahdollinen lopputulos.

Kuten tuntemattomat turkulaiset asioita lumihangen kautta toisilleen kertovat, niin tällainen:

kuva

Kuten sanottu; kun kerran löytää yhden hyvän, mitä sitä vaihtamaan. Menkää sinne.

Lahjakortti on rakkauden teko, ja tämä on rakkauslaulu: 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *