Tykkää tästä

Päivä 5: Mannisen Terveyspaketti!

Kuten aina jaksan sanoa, on rakkauden teko antaa lahjaksi jotain terveellistä. On jokaisen omalla vastuulla “uskaltaako” antaa toiselle salikortin tai paketillisen vitamiineja, mutta ei se nyt ainakaan väärin voi olla.

Ilmeisesti jouluun kuuluu syödä konvehtirasiasta kaikki seitsemän kerrosta, kansi ja pohjakin, mutta kysymys kuuluukin: onko siitä joskus tullut jollekin hyvä olo?

Itse hermostuisin, jos saisin jatkuvalla syötöllä lahjaksi karkkia ja suklaata, jotka heikkona hetkenä kuitenkin söisin. Siksi olen ihan kiitollinen, ettei kukaan tuo minulle juurikaan mitään. Heh. Jos saan konvehtirasian, pidän sen paketissa ja annan sellaisenaan eteenpäin. “Hyvää joulua, älä syö kaikkea kerralla”.

Jos söisin kaiken mikä tulee eteen, tammikuun alku menisi syyllisen etsintään. Koska en ottaisi vastuuta omista syömisistäni (enhän olisi itse niitä ostanut), niin jouluksi kerätyt viisi kiloa olisi ehdottomasti jonkun toisen vika. En pyytänyt läskiä, joten miksi syötät minua, voisi kohteliaasti kysyä.

“Jouluna saa syödä öisinkin”, joojoo. Jos nyt itse syön kolme päivää ja yötä putkeen, räjähdän omaan paksuuteeni viimeistään tapaninpäivänä.

Joten, Mannisen Terveyspaketti on varsin hyvä lahja kenelle tahansa. Ne, jotka saavat minulta lahjoja tänä vuonna, tietänevät jo ettei kannata odottaa mitään herkkukoria. Ainahan voi olla itse se jouluherkku? 

Tilatkaa tämä, tai sitten jotain muuta. Kova paketti on aina kovin. 
Terveyspaketti-1000x1000
PS. Sylvin joulukalenterin nelosessa asiat tiivistetään siten, että Jätä joulubuffetti syömättä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *