Fiilistelyt

Penkkiä ja parisataa lihapullaa.

Jos en tietäisi, ajattelisin että nyt on sunnuntai ja huomenna maanantai. Tuskin olen ainoa, jolla on sellainen fiilis. Joten, kuten aina sunnuntaisin (!?) kävin ihan ensimmäisenä aamulla uimassa. Kalsan näköistä, mutta kyllä järvi tietty paljon lämpimämpi oli, kuin esim. Välimeri pari viikkoa sitten.

Veteen, ihquu

Kokkasin muutaman lihapullan. Heh. Kaupassa mietin, että onhan toi 400 g jauhelihapaketti vitsi. Näitä tuli varmaan joku parisataa. Ja ihan sikahyviä kun keittelin valkosipulissa ja tomaattikastikkeessa pitkän tovin. Jos olisin teivon lihapulla, vapisisin.

Vihannekset myös. Teen usein niin, että pilkon vähän kaikkea, heitän ne kulhoon ja laitan päälle öljyä, suolaa, mustapippuria ja yrttejä. Vähän ajan päästä setti kaadetaan vuokaan tai pellille ja annetaan uunin tehdä loput.
Välissä kävin Bigboylla treenaamassa. Ei ollut mulla penkkipäivä, muilla kyllä. On edelleen käsien (nyt lähinnä vasen forkku) kanssa ongelmia, enkä voi paljoakaan tehdä. Remmit (muun muassa, hehe) löytyy kuitenkin aina käsilaukusta tai treenikassista, mikä nytikinä ja testasin vielä etukyykyt remmeillä pitkästä aikaa. 50 kg on maksimi mitä voin käsien takia ottaa, joten sarjat on sitten 10-12 luokkaa. Menee se niinkin.

Salilla oli jengiä kuin pipoa.

Kuvasin lankkujen välissä pari maisemakuvaa.

2 thoughts on “Penkkiä ja parisataa lihapullaa.

  1. Flower,pitäisköhän sun hoidattaa ne kädet kuntoon,ennenkuin susta tulee kädetön ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *