Harjoittelusta

Perjantai salilla.

Kuva liittyy tapaukseen: Kirsi ja Maarit Voimakadulla. 

Olipa päivä! Oikein hyvä. Kävin aamulla ottamassa vastaan uudet kuulat salille ja järjestin ne riviin. Olen erittäin innoissani salista ja sen mahdollisuuksista myös kahvakuulatreeneihin.

Olen odottanut oikeanlaista ja hyvää paikkaa ehkä viisi vuotta, mutta vasta kun teimme sen itse, se on olemassa. “Hoida aina kaikki itse”, kuten äiti tapaa sanoa, ja oikeassa on. Kukaan muu ei sitä kuitenkaan tee. Tai jos tekisi, olisi tehnyt jo, mutta ei ole.

Joten, tässä on itse täydellisyys. Tein intona 2 x 6 min ja 1 x 10 minuuttia ja päälle vähän muuta. Lavalla nostaminen on ihanaa. 
kuulat
Ja järjestys vielä ihanampaa.
kuulat_ryhti
Nyt aion itsekin keskittyä enemmän kuulatreeniin ja voimaharjoittelu saa jäädä sivurooliin. Tätä on odotettu, ja kauan. Motivaation paluu on odottanut vain paikkaa, ja nyt se on olemassa osoitteessa Voimakatu 6.

Päivällä tein sen oman kuulatreenin, päälle vähän keskivartaloa muutamin eri keinoin.
kuva-85
Älkää kysykö mihin tämä enää liittyy, kunhan on.
vatsat2
Vesa oli käynyt rakentamassa telineet kuntoon, Tuomas testaa.
leuka
Myös ilta salilla oli oikein hauska!
lavalla
Toimelias, sanoisinko.
merimieskavely+kelkka
Moona työntää kelkkaa lopputreeniksi painonnoston jälkeen. Tätä voinee kutsua vaikka “jumpaksi” jos haluaa. Sillä erotuksella, että tämä ei kestä 60 minuuttia – parikin minuuttia on jo rankkaa ja hyvinkin hapokasta.
moona+kelkka
Itse työstin uusia kuulia treenikuntoon. Kiiltävät kahvat repivät vain kämmenet, joten niitä on hyvä hieman hioa ensin. En tietenkään ‘vaadi’ kaikkia käyttämään magnesiumia, mutta en myöskään pidä siitä, että sarjat hyytyy vain siksi, että kuulat on uudet ja kiiltävät (se jos mikä repii kämmenet).

En halua että ketään sattuu käsiin, joten yritän varmistaa ettei se ainakaan välineistä johdu. Ja kun tekniikka ja kuulat on kunnossa, ei ole mitään ongelmia. =)
kukka+kuulat
Tunteella.
kuulat2
Jos ennen oli mobiili sali, niin nyt on kiinteä sali ja mobiili mainostoimisto. Teen edelleen kampanjasuunnittelua ja copyn töitä, luonnollisesti. Lähtee vahvaa tekstiä:
mobiilimainostoimisto
Muita fiiliksiä:
hanna
Melkein tekisi mieli luvata, että meillä ‘pääsee kuntoon’ hyvinkin yksinkertaisesti. Ei tarvi turhia vatkata, kun on oikein valitut välineet, keinot (ja Tuomas).
tuomasraapii
Kun tekee tarpeeksi kovaa ja oikeita asioita, ei tarvi tehdä kauaa.
kantaa
Ja lopuksi, tietysti peukku ja hyytyneet onnelliset ihmiset.
lopuksi

2 thoughts on “Perjantai salilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *