Harjoittelusta

Perjantaitreenejä Spartanilla.

Tässä vähän tunnelmia Spartanin perjantaitreeneistä poikain kanssa. Omat jumppani ehdin vetää juuri ennen muiden tuloa, se oli tietysti taktista. Parasta Spartanilla on ehdottomasti tuo voimakulma. Ja kuten kuvista näkyy, samassa kulmassa kaikki muutkin on. Jotenkin musta tuntuu, että aina. Lämmittelyä:

Jokainen puuhaa omiaan. Tässä vaiheessa kannattaa kiinnittää huomio mieheen keltaisten kuulien kanssa (Matti). Toinen mitä en ymmärrä, on että mistä tuo Vesan hiki yhtäkkiä tuli? Ks. viininpunainen paita.

Edelleen, jokainen tekee omiaan. Bongaa Matti.

Tuomaksesta päätellen (tanko ylhäällä) tässä on mennyt kierros välissä?

Taas se tulee!

Ja nyt se menee!

Mun piti tässä vaiheessa valitettavasti lähteä (lausumaan viikon kolmas lehtihaastattelu, kääk!) – joten parhaat palat ja nostot jäi kuvaamatta. On mulla puhelimessa muutama ns. luksus-otos 8) mutta säästän ne parempiin aikoihin.

En tiedä teistä, mutta mulla oli hillittömän hauskaa seurata salin ikkunalaudalta tuota toimintaa. Voi olla, että Matin forkut meni hieman jumiin – tai sitten ei. Tyyppi teki niin käsittämättömän monta kierrosta, että sekosin laskuissa jo alussa. Hiki näytti tulevan.

Mutta, äärimmäisen hauska sali. 😀 Suosittelen lämpimästi.

3 thoughts on “Perjantaitreenejä Spartanilla.

  1. Kuulamies teki 15 kierrosta farmarikävelyä päästä päähän (n.60m) ja aina lähtöpäässä 8 etukyykkyä tupla avaimenperillä. 12 kierroksen jälkeen sillä meni forkut jumiin, ni teki loput kävelyt kuulat pään päällä, ni sai forkut lepoa. Putkeen kaikki tietysti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *