Yleinen

Pikakuulumiset

Aika ei tunnu riittävän ns. oikeiden blogitekstien kirjoittamiseen, joten pikaisia kuulumisia sen verran, että kirja etenee ja lähetin juuri tänään kustannustoimittajalle, Kauppakamariin sähköpostin otsikolla KÄSIKIRJOITUS.

Hyvin jännittävää! Ihan valmista ei ole, mutta sinne päin. Alku-valmennus tuntuu sujuvan loistavasti, osallistujien tulokset ja fiilikset motivoivat itseäkin. Lisäksi, saimme juuri vaatemallistoa, joka tulee muidenkin saataville.

Kirjoittamisesta. Olen pitkästä aikaa rakastanut kirjoittamista. Siihen, kuten kaikkeen, syntyy omanlaisensa suhde. Kirjoitan ihan kohtuuttoman paljon, eli aamusta iltaan, koko ajan jotain jonnekin. En tiedä voiko sitä tehdä liikaa, mutta en osaisi enkä halua toistakaan tapaa. Aika pieni osa menee mihinkään julkaisuun (blogi, lehdet, kirja tms) vaan suurin osa taitaa olla sellaista omaa joutotekstiä.

Ainoa ongelma siinä on se, että käsivarret puutuvat – enkä muista että olisin ennen käyttänyt kylmäpussia läppärin takia, mutta kerta se on ensimmäinenkin.

Juuri nyt ei muuta, kunhan pelaan aikaa sillä, että seuraavan postauksen teen joskus paljon myöhemmin, mutta jotain uutta on hyvä olla etusivulla. Saa poistua. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *