Ravinto

Pizza kukkakaalipohjasta II

Lukijat muistanevat tämän ohjeen, Pizza kukkakaalipohjasta (G). Ohje toimii hyvin! Tehtiin Samin kanssa viime viikonloppuna yksi versio, sekin oli hyvä – pepperoni-jauheliha-whatnot-täytteellä.

Tällainen, tosi raikas, eikö?
IMG_6244
Tänään tein pikaversiona jauhelihapizzan, edelleen se on hyvä setti. Olisi kai voinut panostaa enemmänkin, mutta oli liian nälkä. Mutta onhan tuossa kasviksiakin, ne ei vaan näy.

Alkuperäinen ohje on tämä Leuhkat eväät -ohje (ei siis maidoton, mutta kuitenkin). Jos omistaa jykevän blenderin, kukkakaalia ei tarvi keittää. Itse keitin aikaisemmin, mutta tänään en jaksanut.

1/2 keskikokoinen kukkakaali
2 munaa
n. 1/2 dl luonnonjogurttia
1–2 dl mozzarellaraastetta
n. 1,5 tl psylliumia
2 tl Herbes de Province -mausteseosta
suolaa
pizza

 

 

5 thoughts on “Pizza kukkakaalipohjasta II

  1. Siis onko juustoraaste silloin tällöin ok? Olen ihan onnistuneesti vetänyt puolisen vuotta glueenitonta ja maidotonta linjaa, mutta silloin tällöin olisi kiva pizzaa maistella.

  2. Pix, sehän riippuu ihan sinusta! Itse en ole missään hirvittävän ehdoton.

    Aika harvakseltaan maitotuotteita käytän, mutta linja ei ole mitenkään tiukka. Viljojen kanssa olen tarkempi – mutta niistä saankin heti niin erikoisen ihoreaktion ettei tee mieli syödäkään. Maito huonontaa omaa ihoa (ja vähän turvottaakin) pidemmällä aikavälillä, mutta kertaluontoisesti en ole huomannut sen haittaavan mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *