Tänään lautasella

Popcornia kookosöljyllä.

Tein juuri popcornia kookosöljyyn, laitoin vieläpä Kalaharin suolaa sekaan. Sami on näitä muutaman kerran tehnyt ja nyt kokeilin ensimmäistä kertaa itse.

Pakko sanoa, että näistä tulee todella hyviä. Niin tulee muistaakseni tavallisistakin, mutta väitän näitä paremmiksi.

Jos mietityttää, että voiko kookosöljyn vaihtaa johonkin toiseen öljyyn niin voi. Silloin se ei tosin ole enää popcornia kookosöljyllä, vaan popcornia jollain toisella öljyllä. =) Ja jos mietityttää, että voiko Kalaharin suolan vaihtaa johonkin toiseen suolaan, niin voi, mutta ei siitä yhtä hyvää tule. Valmiiden (kun ovat vielä lämpimpiä suoraan kattilasta) päälle vielä vähän lisää öljyä, niin toimii oikein hyvin.

Toki, jos ei pidä kookoksen mausta, tilanne voi olla toinen. Minä pidän kyllä.
IMG_5522
Tällaisin perjantaieväin kohti huomista ja viikonlopun kestävää kahvakuula- ja voimaseminaaria. Tervetuloa Turkuun!

4 thoughts on “Popcornia kookosöljyllä.

  1. Hyvää tulee myös silloin kun ripsauttaa valmiiden poppareiden päälle sitruunalla maustettua oliiviöljyä ja tietty vuorisuolaa!

  2. Meillä lapsiperheessä, jossa varotaan kuumia kattiloita, extrahelppoa on laittaa muutama ruokalusikallinen luomujyviä paperipussiin, pussi muovisella sulkijalla kiinni ja 2 min mikroon. Kulhoon päälle oliiviöljyä ja ruususuolaa. Näin tulee vähemmän sotkua ja kuumuutta, eikä rasvaa tarvitse kuumentaa, monet rasvat kun eivät tykkää siitä 😉 Seuraavaksi kuorruttelen näitä raakasuklaalla. Uskon edelleen hiukan tutkimuksia, joiden mukaan poppareissa on enemmän antioksidantteja kuin vihanneksissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *