Tykkää tästä

Putkirullaus, foam rolling.

Sain pitkästä aikaa hyvää palautetta lihasten kuntoon liittyen, akupunktion yhteydessä: “pakko kehua sun hartioita. Lihakset on todella hyvässä kunnossa ja elastiset.”

Wohoo! Elin tuon palautteen voimin puoli päivää eilen. Olen tottunut lähinnä siihen, että “mitä betonia” ja “mikä tuo on, onko se lihas? En ole ennen nähnyt tuollaista. Aika näyttävä.”

Kyseessä oli kylki?

Eli vähän on sellainen rolling stones -meininki välillä.

Mitä lihashuoltoon tulee, muistakaa foam rolling eli putkirullaus. Tilauskoodilla “kukkalaakso” saatte 10 % alennuksen foamroller.fi -nettikaupasta.

Tarjous alkoi viime vuoden puolella tässä blogitekstissä ja on siis edelleen voimassa.
kuva-201-1

5 thoughts on “Putkirullaus, foam rolling.

  1. Miten noita käytetään? En uskalla googlata, joudun kuitenkin kuntoplussan sivuille ja alan taas luulemaan kyykkynytkytystä kehittäväksi. 😀

  2. Kiitos tästä vinkistä ja tarjouksesta! Olinkin jo etsinyt tovin tuota rullaa nettikaupoista, mutta monet myyvät parhaillaan ei-oota. Alekoodi toimi minulla vasta, kun kirjoitin sanat yhteen: kukkalaakso.

  3. Kiitokset täältäkin vinkistä ja tarjouksesta! Tilasin pinkin rullan, mutta siihen ei saanut enää tuota -10% alennusta, oletin että sen takia kun se oli muutenkin halvennuksessa 🙂 Mutta ihanaa, voi kun paketti tulisi pian, niin pääsee rullailemaan ihtensä mukavaksi! 😀

  4. Siis apua kuinka nystyräisiä rullia! Mulla tuo rullaaminen tekee NIIN kipeetä jo about sileälläkin, mutta tuolla ei oo oikein välimuotoja. Kai tuo ihan sileä “nahka”rullakin (ProRoller) asian ajaa, onko kellään kokemuksia siitä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *