Fiilistelyt

Ranskalais-turkulaiset @ Butik!

Olen kai hieman hassu, kun haluan pitää akryylikynsistä kiinni kynsin ja hampain. Minulla on ollut ranskalaiset kynnet ehkä kolmisen vuotta. Varpaissakin oli kesällä, mutta siinä ei lopulta käynyt kovin hyvin (Välimeressä on monenlaista ansaa).

Voisi kuvitella, että rakennekynnet on viimeinen asia mitä esim. salilla kannattaa pitää, mutta käytäntö on osoittanut että ei niistä haittaa ole. Kynnet pitää vaan osata tehdä hyvin, jotta ne pysyy. Ja pituus ei saa olla liioiteltu vaan tarkkaan laskettu. =)

Olen hyvin hyvin holtiton, joten tykkään siitä että edes yksi asia on kivasti (eli kynnet). Käyn Turussa Butikissa ja itse asiassa samassa paikassa laitan aina paitsi kynnet, myös hiukset. 

Mitä kynsiin tulee, soita suoraan tänne (02-02-2333534 / Lilli). Itsellä ehtoina on se, että kynsien pitää kestää treenaaminen ja toisaalta se, että niiden laittamiseen ei voi mennä kovin kauaa, koska en jaksa enkä ehdi istua paikallani. Lilli tekee tunnissa, ja löytyy Butikista myös Ani ja Elviira.

Näin. Pieni ja hento ote!
kynnet
Tukkaa tasoittelin viimeksi ihan itse joutessani mattopuukolla <3 joten pitihän sitä sen jälkeen käydä vielä hieman korjaamassa, heh. Samassa paikassa tehdään lähes poikkeuksetta myös kuvausmeikki, (Kelly Kurtén), joka on tosin nyt äitiyslomalla. Voin suositella Butikia joka lähtöön!

Viimeisimmät kuvat otti Nana Simelius, meikki ja hiukset on Kellyn käsialaa ja kynnet tekee Lilli Luoma. Pakko saada mainostaa, tykkään ja jaan.
Kukka Laakso. Kuvauspaikka: Kuntosali - Voimakatu 6, Turku. Matka naiseksi.

 

2 thoughts on “Ranskalais-turkulaiset @ Butik!

  1. Samaa mieltä! On kiva kun kynnet on aina huolitellun näköiset 🙂 Teen itse omat geelikynteni ja treenaan crossfitiä. Mutta tosiaan hyvin kynnet kestää jos pituus on oikea ja sormet ei niin pitkät, että kynnet hankaloittaisivat peukalolukon pitämistä.

  2. Teija =) Näin olen sen itsekin mittaillut vuosien saatossa. Ja toki tällä käytöllä nämä ei pysy kuin ehkä 3 viikkoa siisteinä, johtuen juuri siitä että puristus on joka suuntaan aika kova. Mutta siitä huolimatta en halua luopua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *