Yleinen

Reggaerekka @ Tahko!

Terveisiä Tahkolta!

Olimme juuri ystävien kanssa reissussa, terkkuja tien päältä. Reggaerekka-multivan lähti viime torstaina ajelulle Tahkolle ja vietimme siellä koko viikonlopun. Aina ei tarvitse nostaa – joskus voi myös laskea.

Parasta ja superkivaa oli olla kokonaiset puoliviikkoa ilman konetta, ilman töitä, ilman mitään asiaa kenellekään. Tällaista ei kovin usein omalle kohdalle satu, koska olen “aina töissä”.

Ei hyvä, mutta nyt oli hyvä.

On myös äärimmäisen hauskaa heittää pinaatti- ja sellerinyssäkät seinään ja tehdä välillä jotain ihan muuta. Tämä ei nyt liity Kevätsiivoukseen, tarkennetaan vielä. =)

Tämä reissu, kuten myös Voimakadun puolivuotisjuhlat, powered by Diamond Beverages! Jos mielitte joskus kokeilla jotain hyvää siideriä, niin omat suosikkini Thatchers Gold ja Vintage toimivat. Erilaisten sekamaku- ja kevytsiiderien ystävä en ole, vaan jos jotain, niin mieluummin oikeaa ja kuivaa.

#aitous #makuratkaisee #taysmehu #omenapaivassa

Kylmän oluen ystävänä voin myös lämpimästi suositella Tigeria. Oma vatsa ei oluesta kovastikaan tykkää – mikä on tietysti harmi – joten en sitä enää juurikaan juo. #kuidut #viherpirtelo

Matkalla oli mukavaa! Eväsretki-postauksen teen vielä myöhemmin. Tarkoitus oli tehdä oikein kunnon blogipostaus kuvineen kaikkineen, mutta blogipohjassa on jokin vika, enkä saa tähän muuta kuin erikoisen kuvaputken.

Erityisesti kiinnittäisin huomiota kuskiin. Tästä se ajatus sitten lähti.
hattu
IMG_8003

tiger_marjamix
IMG_8102

tahkoselfie

IMG_7988

IMG_8111

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *