Fiilistelyt

Saippuaa ja sielunhoitoa.

Bloggaaminen muuttaa ihmistä. Olen pitänyt blogeja melkein niin kauan kuin pystyn muistamaan, ja pakko sanoa että osa minusta on ehdottomasti pilalla näiden takia.

Olimme viikonloppuna Tampereella ja kävin Rauhaniemessä uimassa. En käynyt saunassa, vaan päädyin vain uimaan ja lämmittelemään auringossa. Huomasin myös, että tamperelaiset käyvät uimassa Crocsit jalassa – ja yllättäen kaipasin hetken Turkua (en koskaan kaipaa Turkua, inhoan Turkua).

Bloggaamisen vaikutukset huomaa silloin, kun pitäisi olla vaan uimassa, mutta havahtuu siihen että on taas kuvaamassa omia sieraimiaan ajatellen, mitähän sitä kirjoittaisi.
kuva-1
Olen miettinyt Twitteriä. Minulla on siellä tili, ja sillä jopa seuraajia, mutta en käytä sitä vielä. En oikein tiedä, olisiko se järkevää. Pitää punnita hyödyt ja haitat. Olen sen luokan ihminen, että haluan jakaa kaikki omasta mielestäni “hyvät läpät kaikille”, koska ne on “niin hyviä” – ja jo Facebook vie sen takia toisinaan liikaa aikaa.

Ylipäätään se, että käyn tutkimassa keväistä rantaa ja ajattelen mitä siitä kirjoittaisin, on yhtä aikaa sekä hyvä että huono merkki. Hyvä se on siksi, että .. öö. Olen rannassa.
kuva-25
Tällaiselta se sitten näytti. Ei niin hirvittävän tärkeää. Toki tuon lätäkkökuvan kylkeen voisi nyt kirjoittaa herkkiä ajatuksia siitä, miten “pysähdyin laiturinnokkaan” ihastelemaan kevättä ja löysin sieluni, mutta enhän minä mitään pysähtynyt, vaan kuvasin sieraimiani ja mietin mitä kirjoittaisin niistä tai “elämästä”.

Eli tein töitä.
kuva-26
Tämä oli silti aika kiva. Jos minulla olisi sali, sen ovessa voisi olla tällainen:
kuva-24
Jos mietitte, miten otsikkokuvan saippua liittyy mihinkään, niin ei mitenkään.

Pidän saippuasta, kaikilla kielillä.
kuva-7
Nyt lienee hyvä hetki kuljettaa temppelini mausoleumini salille, ja tehdä jotain kolmea vaille 2000 FB-tykkääjän kunniaksi. Tai jos 2000 ei koskaan täyty, niin pidetään sitten se 1997.

Saa tykätä mut ei oo pakko.

One thought on “Saippuaa ja sielunhoitoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *