Harjoittelusta

Scubalanssi Savossa ja Siperiassa, 1300 km.

Taas yksi hauska kurssiviikonloppu takana! Lähdimme matkaan Kirsin ja Kristiinan kanssa perjantaina parhaalla mahdollisella autolla, kyseessä tietenkin Scubalanssi aka Reggae-rekka. Jos ette tykkää minusta FB:ssa, niin tykätkää edes Scubalanssista. Ilma oli kuin morsian aina Kuopioon saakka:

Ensin oli Iisalmen kurssi. Tässä kiuruveteläinen lämmittely:

Paikka oli pommisuoja, mikä toimikin hyvin:

Savoon minut kutsui jo toistamiseen Ville Huttunen, joka muuten avaa CrossFit Kuopion huhtikuussa .. no, Kuopioon.

Iisalmen porukka ja kummalliset käsimerkit. Asiatonta.
Leirin jälkeen syötiin salaatit.
Ja tein Matille vähän ohjelmarunkoa.

Sunnuntaina oli vuorossa Kuopion porukka. Paikka oli se sama hieno halli, jonne Villen sali aukeaa. Toistaikseksi paikka oli vähän kylmä, joten treenikuvat jäi ottamatta. Porukka sitäkin lämpimämpi, joten terveisiä Savon sydämeen!

Erityisen mukavaa oli tavata Neito Avalonia (viereinen blondi), jonka viimeisin Iltalehden bloggaus oli Täydellisen ihmisen elämää. Lukekaa! Noin yleisesti, kurssin pieni koleus ei haitannut, vaan päinvastoin toi oikein hyvän vanhaa koulua -säväyksen. Kiitos vielä Iisalmeen ja Kuopijoon.

Taistelijan joulupakkaus
Turkulainen kamppailuseura Finnfighters Gym aloitti keräyksen, jolla kerätään apua ja varoja huostaanotetuille lapsille. Se on Taistelijan joulupakkaus, tykätkää myös FB:ssä. Laitan itse sinne viikonlopun kursseista 150 euroa. En siksi, että nyt on muotia “tehdä hyvää koska sitten se hyvä kiertää” tai että “kun annat, niin saat.” Enkä siksi, että saisin hyvän mielen (en saa, en halua antaa rahaa). En edes siksi, että pitäisin erityisen paljon lapsista (en pidä juuri ollenkaan). Vaan ihan vaan siksi, että voin. Tekin voitte osallistua, joten siitä vaan mukaan.

One thought on “Scubalanssi Savossa ja Siperiassa, 1300 km.

  1. Siperia todella sillä flunssa tuli – vaikka Krisse ja Kukka veti valkosipulia minkä ehtivät. Ja ilmeisesti olis pitänyt pulahtaa Kallaveteen myös eikä ihmetellä toisten puljailua talon korkuisissa aalloissa.

    Kiitos Savoon silti. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *