Fiilistelyt

Sommaren är kort.

Terveisiä kesästä! Parasta tässä on se, että aurinko on vähän niinkuin internet: se on kaikille sama, kaikkialla maailmassa (Pohjois-Koreasta en ole varma).
kuva
Luulen, että sain pidettyä viimeinkin yhden viikon oikeaa lomaa. Olen yrittänyt sitä 3,5 vuotta, onnistumatta. Siitä lähtien kun ryhdyin yrittäjäksi, en ole kyennyt vapautumaan työnteosta. Teen töitä joka paikassa, jatkuvasti. Kirjoitan ideoita, listoja ja suunnitelmia kaikki maailman paikat täyteen, koko ajan, enkä tunnu pääsevän tästä tavasta eroon.

Rakastan työntekoa, ei siinä mitään. Mutta liiallisuuteen mennessään se menee synkeän murehtimisen puolelle, jonka jälkeen sitä alkaa vihata, kun se ei irtoa mielestä enää millään.

Myös se, että tekee töitä kotona, on vapaan viettoa ajatellen haastavaa. Jos jää kotiin, on sama kuin viettäisi loman toimistolla. Mobiilius on samalla hyvä ja huono asia: kun kaikki työ kulkee mukana omassa päässä, siitä irrottaminen on vaikeaa.

No, joka tapauksessa, lomasuunnitelmiini tuli äkillinen muutos ja otin pari viikkoa sitten pikalähdön Kyprokselle. Muita ei päivän, parin varoitusajalla oikein ollut. Olin aika mehevässä pää räjähtää -tilassa, joten kun pääsin koneeseen, päätin ennen kaikkea pysyä poissa netistä niin kauan kuin mahdollista. Mukana oli vain treenikassi, mekko, bikinit ja parit sandaalit, ei edes läppäriä, mikä on jo ihmeellistä (se on aina mukana).

Tajusin, että olen ollut 10 vuotta internetissä – melkein joka päivä. Vuonna 2003-2004 oli tärkeää osallistua mm. imetyskeskusteluun, eikä nykyinen hyvinvointikeskustelu siitä paljon poikkea. Se siitä, oli ihanaa olla edes viikko ilman nettiä. Internet vie järjen.

Kypros oli ihana! Ihastuttava yllätys.

Olen marhannut Välimeren maissa aika paljon, mutta en ole koskaan ollut kiinnostunut Kyproksesta. En ole ikinä halunnut mennä sinne, enkä tiennyt mitä siellä “kuuluu tehdä”, tai miksi sinne mennään. Niinpä ei ollut paljoakaan merkitystä sillä mitä teen.

Kävin merellä, snorklasin ja sitten päädyin sattumalta tänne sukeltamaan: AquaNaut Diving School.
kuva-5
Paikka oli todella jees, kypros-ruotsalainen sekoitus.
kuva-3
Kohtalaisen miellyttävä työympäristö:
kuva-15
Lohkaisin varpaani aika näyttävästi kiveen, joten muu vesiurheilu jäi seuraavaan kertaan.
kuva-16
Sukeltamisen löydettyäni en enää töitä murehtinut, mikä oli täydellistä. 
kuva-4

kuva-17

kuva-2
Arnold sanoi näin:
kuva-8
.. ja minähän tottelen.
kuva-6
Tämä kuva ei liity tapaukseen, on Välimeren toiselta laidalta, eri reissulta, mutta menköön nyt, tunnelma on oivallinen.
kuva-21

kuva-22
Ja tämä on Tampereelta, jossa kävin myös:
kuva-20
Karma, tai ainakin sinne päin.
kuva-12
NYT alan olla taas oma itseni, kun lakkasin inhoamasta elämää, luultavasti saatoin jopa hieman palautua.

Syksystä on tulossa täyteläinen: muutama naistenlehden haastattelu odottaa kalenterissa, mutta suurimpana uutisena se, että perustamme salin! Uusi nostamiseen erikoistunut sali avataan Turussa syksyllä, tästä lisää mahdollisimman pian.

Vielä toinen ajankohtainen asia: jos kesäkilot ja syyskunto mietityttävät, tervetuloa takaisin tänne! Sivuillani alkaa 26.8. yhteistyökumppaneiden kanssa suunniteltu painonhallintaankin liittyvä kampanja, joka kestää kaksi kuukautta. Sinä aikana saadaan kesän jäljet pois kropasta, jos tarvetta on. Minä saan, sinä saat, kaikki saavat.

Pikkujouluksi uimalakkikuntoon, tai mihin kuntoon kukin nyt haluaakin.

Salilla on nyt remonttihommat menossa. Se tulee Bigboyn tiloihin kun he muuttivat, eli Itäharjulle osoitteeseen Voimakatu 6. Salin nimi on luonnollisesti Voimakatu 6.

Eilen pesin seinää:
kuva-1
Tällaista remppaa ja palaveria. Kerron lisää myöhemmin!
kuva

4 thoughts on “Sommaren är kort.

  1. Oletko muuten koskaan harkinnut vuokrata työhuonetilaa tai vaan pöytää työjuttuja varten? Voisi kummasti auttaa kun töihin pitäisi mennä ja sieltä tulla pois ja kotona ei olisi mitään muistuttamassa keskeneräisyyksistä…läppärinkin voi jättää työhuoneelle ja kantaa vaikka iPad kotiin niin voi sieltä sitten katsella niitä kissavideoita 🙂

  2. Timo, on se käynyt mielessä mutta aina jäänyt sitten löytämättä “se oikea” paikka. Toisaalta olen niin liikkuvaa sorttia, että tämä ns. mobiili sali ja mobiili mainostoimisto on ollut helpoin ratkaisu.

    Ilman tulevaa salia varmasti nyt vuokraisin työhuoneen tai -pöydän. Mutta nyt kun sali aukeaa, tämä muuttaa tilannetta aika paljon. 🙂

    Kissavideot 😀

  3. Onko kyseessä siis pelkkään kahvakuulan nostamiseen erikoistunut sali? 🙂 nimim. Turkuun syksyllä muuttava..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *