Tykkää tästä

Strath: puristettua pirteyttä.

Vogelin valikoimasta löytyy vitamiinivalmiste Bio-Strath, jonka mallinakin olen ollut (kuvattiin 2010). Täältä löytyy muutama kuva, myös nalle on matkassa seikkailemassa saleilla. Strath oli ensimmäinen ‘virallinen’ yhteistyökumppanini, ja on ollut sitä vuodesta 2010 lähtien.

Strath on hyvä tuote. On. Käytin sitä pitkään nestemäisenä, mutta nyt suosin tabletteja – eli puristeita.

“Strath Elixir on täysin luonnonmukainen, elimistöä vahvistava valmiste ja sen sisältämät ravinteet ovat tehokkaasti imeytyvässä muodossa vahvistaen ja tasapainottaen kehoasi kun olet väsynyt, stressaantunut ja kaipaat jaksamista arkeen.”
Biostrath
Strath on yrttihiivavalmiste. Tunnustan, että en edelleenkään ymmärrä valmistusmenetelmistä paljoakaan, mutta sen ymmärrän, että tuotteen imeytyminen ratkaisee sen toimivuuden. 2012 kesäkuussa kävin Sveitsissä Vogelin mukana, yrttitarhoilla ja Alpeilla. Standardointi ja laadunvalvonta on hyvin kontrolloitua, oli mielenkiintoista nähdä mistä ja miten tuotteet tulevat.

Mukana oli tuolloin sydänystäväksi tullut Hanna Markuksela, Paula Heinonen, Vogelin väkeä ja mm. toimittajia. Kirjoitin silloin 10 asiaa Alpeilta elämään. Lista pätee edelleen melkein kokonaan!

1. Laatu. Jos haluat tehdä hyvän treenin, huidotko ilmaa pelkillä käsillä, vai otatko mukaan painon. Luontaistuotteissakin on eroja.
8. Energia. Jos elämä kyllästyttää, lähde pois siitä.

Mitä Strathiin tulee, minun on aika hankala enää sanoa mikä tuote tai asia “tekee mitäkin”, koska olen aina energinen enkä sairastele. Toki kaiken perusta on ruokavalio, eli vitamiinit ym. tuotteet, lisäravinteet ja superfoodit tms. vain täydentävät sitä.

Silti – ruokavaliota ja yksittäisiä tuotteita tärkeämpänä pidän elämänasennetta.

Uskon, että positiivisuus lisää vastustuskykyä, parantaa suorituskykyä, tuo virkeyttä ja energiaa ja auttaa painonhallinnassa. Kiukkuinen ihminen ei ehkä laihdu. 🙂 Pahoittelen lähdeluettelon puutetta, aion olla tätä mieltä ilman tutkimusviitteitä.

Olen huomannut, että elämäntavoista huolimatta terveitä ihmisiä yhdistää ensisijaisesti asenne ja hyväntuulisuus.

Isoäitini oli köyhä eikä karpannut, mutta oli iloinen ja aina terve.

Joimme usein lumumbaa (brandya ja kaakaota) ja juttelimme ihmissuhteista. Hän sanoi jo monta vuotta sitten, että minun olisi hyvä olla naimisissa, koska “olet jo aika vanha”. Isoäitini ei viimeisinä vuosina enää tiennyt missä olen töissä, missä asun ja mitä teen, mutta muisti aina kysyä “kuis rakkaus”. Se oli hänestä tärkeämpää kuin se, olenko töissä mainostoimistossa vai punttisalilla.

**

Se siitä. Asioihin suhtautuminen ratkaisee paljon. On turha yrittää ostaa hyvää oloa blenderistä, jos aikoo olla joka tapauksessa olla negatiivinen ja myrtynyt, tiedättekö. Hanna Markukselan sanoin, “ihminen voi ajatella itsensä joko terveeksi tai sairaaksi”. 

Mutta – näinä synkkinä syyspäivinä (ja ympäri vuoden) Strath on hyvä virkistymislisä. Viime joulukuussa kutsuin sitä termillä ‘sisäinen solarium’, eikä se huonosti ole sanottu.

En tiedä saako nalleja enää mistään, jossain vaiheessa mm. Life-myymälästä sai nallen jos osti kaksi Strath-tuotetta.
kuva-20
Kun ei ole vitamiinivajetta ja asenne on kohdillaan, sisällä paistaa aina.
IMG_1753
Ja jos jonkin, niin Opelin kanssa asennetta tarvitaan.
autossa

One thought on “Strath: puristettua pirteyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *