Ravinto

Suklaadrinkki

Suklaan hyvyydestä voi olla montaa mieltä, itse kannatan. Tykkään ja jaan, toisin sanoen.

Voicen sivujen kautta löytyi oikein uutinenkin, että suklaan ystävillä on muita pienempi rasvaprosentti ja kapeampi vyötärö.

No, siinä ei kerrota keitä ovat nämä “muut”, eikä myöskään määritellä mistä suklaasta on puhe. Voisin kuvitella, että fasupalat menee kylkiin vähän eri tavalla kuin toivoisi?

Mutta ei mennä pikkuseikkoihin.

Tähän varmaan kuuluu sanoa että jokainen tyylillään, makuja on monia, yksi äidistä, toinen tyttärestä, riippuu ihmisestä ja että olemme yksilöitä. Se mikä sopii minulle, ei välttämättä sovi toiselle, koska maailmassa on seitsemän miljardia yksilöä, joista jokaiselle sopii juuri omanlaisensa asiat.

Ja siksi on hyvä olla ainakin kuusi miljardia erilaista ruokavaliota ja myös nostotekniikkaa. =) 

Pirtelö tänään tässä muodossa, treenin jälkeen.
suklaa2
Suklaasmoothie (perus)
1 banaani
1 annos suklaanmakuista proteiinijauhetta
1-2 rkl kaakaojauhetta ja kuvan kaakaonibsejä
1 rkl oman maan macaa
pikkuisen suolaa
1 rkl kookosöljyä
vettä

Tämä kuva ei liity mihinkään, mutta otetaan mukaan, kun kuitenkin oli tänään lautasella. Marjat.
IMG_2889

 

3 thoughts on “Suklaadrinkki

  1. Hei! Minulla olisi vähän oma lehmä ojassa ja toivoisinkin postausta raskausajan painoharjoittelusta! Uskalsitko itse lastasi odottaessa jatkaa samaan malliin, vai pitääkö erinäisiä asioita ottaa huomioon, jos niin mitä?

  2. Osaatko neuvoa, mitä proteiinijauhetta voisin käyttää, kun kärsin IBS-oireista, ja kaikki laktoosituotteet “kiellettyjä”? Noudatan FODMAP-ruokavaliota parhaillaan. Heraproteiini ei ilmeisesti tässä kohtaa ole suositeltavaa? Haluaisin tuota suklaasmoothieta kokeilla, mutta en tunne muita hyviä proteiinijauheita kuin hamppuproteiinin. Suuri kiitos jos ehdit vastata =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *