Yleinen

Sulle suojan tarjoan

Olen poikkeuksellisesti pienen flunssan (sic!) alistama. Yleensä en sairastele, ja keulinkin sillä tiedolla ympäri vuoden. Nyt en pääse keulimaan, joten kerrotaan sitten tilanne.

Flunssa, hyi. Nuha? Kyllä. Todennäköisesti pikana ohimenevää, mutta silti ärsyttävää. Kuumetta ei ole (35,3°), töitä olen tehnyt ja autonkin pesin ja imuroin, ettei sikäli fataalia varmaankaan.

Toisaalta olen mennyt koko talven vähän puolilla valoilla. Paha sanoa, mistä johtuu. Ilmeisesti henkinen immuniteettini on huonompi kuin fyysinen: kroppa sinällään kestää kaikenlaista – mutta ihottumaa saan jo pelkästä riitelystä. Siitä voi miettiä onko sitä sittenkään niin kovin vahva ihminen. Heh.

Veikkaan tämän taustalle ihan muuta kuin vilustumista. Stressihän tunnetusti heikentää vastustuskykyä, ja vaikka en sitäkään ihan suoraan tunnusta, niin onhan tässä ollut “kaikenlaista”.

Mutta koska en tykkää sairastaa, käynnistin heti toimenpiteet (haluan jo vaihtaa villasukat varvassandaaleihin).

Heti kun flunssan oireet alkoi tuntua, aloitin ensitöikseni Echinaforcen käytön ns. tehokuurina. Käytän tuotetta lähes ympäri vuoden pieninä annoksina, mutta flunssan tuntuessa nostan määrää. Tehostetusti sitä voi ottaa muistaakseni 20 tippaa tunnin välein (esim. päivän ajan).

En ole laskenut määriä, mutta tehokuurina otan sitä nyt aika runsaalla kädellä. Mainittakoon vielä, että en ole koskaan sekoittanut tippoja mihinkään, vaan otan aina suoraan pullosta.

Echinaforce on hyvin tutkittu tuote, useimmille varmasti tuttukin. Ehkä vielä suurempi suosikkini on tämä Echina kurkkusuihke, jota nyt ei valitettavasti löydy, mutta käyttäisin jos sitä olisi.

Luonnontuotteista Echinaforce tuntuu auttavan myös sitten, kun flunssa on jo. Toki on paljon hyviä tuotteita, joilla voi koittaa parantaa ja tukea vastustuskykyä ja ennaltaehkäistä (itsekin käytän useita), mutta aika harva puree enää sitten kun tilanne on jo päällä.

Ja tietysti paraskaan tuote ei auta, jos uni-ravinto-liikunta-trio vuotaa. Minulla se on viime aikoina vähän vuotanut, joten en pääse syyttämään tästäkään tilanteesta kuin itseäni.

Punahattu-uutetta on perinteisesti käytetty kohottamaan elimistön omaa vastustuskykyä. Tuote on klassikko, eikä syyttä. Echinaforceen käytettävät punahatut ovat luomulaatuisia ja ne käsitellään tuoreina. Olen itsekin ollut Vogelin yrttitarhalla ja tehtaalla Sveitsissä, joten tiedän hyvin miten tuote valmistetaan (ja siksi olen puolueellinen). Mutta juuri tästä syystä rohkenen sitä suositellakin. 🙂

Tällä tavalla. Veikkaan, että huomiseksi tämä on jo selätetty – ja sitten taas vaan huivista kiinni. Alle voitte listata omia vinkkejänne!

Tässä vielä pala Vogelille suunnitellusta Echina-kampanjasta vuosien takaa. Joku saattaa tietää, että taustani on mainosalalta (ja toimistotyöstä), vaikka viime vuosina olenkin painottanut muihin töihin.
echinaforce

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *