Finnish Kettlebell Club

Sunnuntai ja uudet WKC®-kahvakuulaohjaajat

Tänään oli WKC® Fitness Trainer -ohjaajakoulutuksen vuoro. Kiitokset osallistuneille! Oli äärimmäisen hyvä ja intensiivinen päivä, porukka aivan mainio ja opit menivät perille hyvin. Tässä muutama kuva:

Eevalla ote ja räkki kuntoon:

Tempausta.

Tempauksia, työntöjä, yläasennon viilaamista.

Ohjaajakoulutukseen kuuluu myös harjoittelun ohjelmointi, eli miten tehdä ja suunnitella kahvakuulaharjoittelu paitsi itselle, toki myös toisille. Fedorenkon Fitness Protocol on se, mihin kaikki perustuu. Ja parhaiten sen ytimeen pääsee tietysti tekemällä. Päivän ensimmäinen harjoitus:

Joukkueeni Kirsi kävi myös paikalla (kiitos!) ja teki demona päivän treenit eli 8 min tempauksen @ 16 kg:lla. Sarja oli ensin tasainen 16 rpm (hyvä esimerkki tasaisesta tahdista), mutta viimeisten minuuttien 24 rpm toimi nopean tahdin esittelynä hyvin.

Kiitokset osallistujille! Tästä ne treenit alkaa!
Seuraavat ohjaajakoulutukset coming soon!

4 thoughts on “Sunnuntai ja uudet WKC®-kahvakuulaohjaajat

  1. Muistelen lukeneeni, että ohjaajakoulutuksen läpäistäkseen täytyy selviytyä jostain tietyistä toistomääristä eri liikkeissä? Mitkä nämä rajat ovat (vai muistanko ihan väärin, vai oliko kyse sittenkin ajasta)?

  2. Ok, olen lukenut varmaan ihan jostain muualta. Mutta mitä tämä sitten tarkoittaa “In the event you do not pass, you may resubmit to your Master Trainer by video once the issues have been resolved, so your investment is never lost.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *