Flavor of the Month

Tammikuu, kahvakuulat, Tour de Pohjanmaa

Tammikuussa mobiili sali kääntyy kohti Pohjanmaata, kun vedän kolme koulutusta siellä päin. Siitä onkin tovi, kun olen siellä päin käynyt, mutta varsin mielelläni ajelen uudestaan. Varmistakaa paikkanne tuota pikaa, tämä onnistuu meilitse kukka (at) kukkalaakso.com.

Paras tapa aloittaa vuosi, on varmistaa tekniikat kuntoon loppuelämäksi. Ei suotta eletä vain maanantaita tai tammikuuta, vaan puhutaan vaatimattomasti ikuisuudesta. Jatkuvuus on olennaista myös kahvakuulain kanssa; ja aivan ehdottomasti suositeltavaa oppia heti hyvin. 

Olen Vaasassa perjantaina 18.1. ja lauantaina 19.1 – sen jälkeen Kokkolassa 20.1. TÄSSÄ LINKISSÄ tiedot vielä uudestaan.

KUKKA_vaasa_pieni

5 thoughts on “Tammikuu, kahvakuulat, Tour de Pohjanmaa

  1. Moro! Millos oli tulossa noita ohjaajakoulutuksia? Oon kokeillut koluta infoa, mutta viimesimmät ilmeisesti olleet tän vuoden alussa?
    Olis mahtavaa jos pääsisi mukaan – eli täällä jo yks ilmottautunut!

    -S

  2. Oulua on odotettu ja sitä olen luvannut itse asiassa varmaan jo kolmen vuoden ajan. 🙂 Ehkä se nyt pitäisi viimein vaan järjestää; kiinnostuneita kun tuntuu olevan ainakin päivän, kahden tai jopa kolmen verran. Kolme vuotta on pitkä aika pelkälle puhumiselle; Oulu siis prioriteettilistalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *