Flavor of the Month

Teetä ja instant-sympatiaa.

Kuten tuhannesti todettu, en ole tee- tai “muu kuumajuoma” -ihminen, vaan rakastan kahvia. Tästä ei liene tarpeen selostaa enempää. Vihreää teetä voin juoda (mielellään kylmänä) mutta makuliptonit ja muut on täysin poissuljettuja.

Jostain syystä olen silti mieltynyt pakuriin, johtuen ehkä siitä että keittelen kohtalaisen väkeviä sekoituksia, joka peittää kaiken ns. hienostuneen maun, jota en kuitenkaan huomaisi.

Hairahdin minttuteehen (pakkauksen värin takia, oh my hyvänen aika). Enpäs tiedä oikein. Minttu toimii kolmessa olomuodossa, joita ovat tuore yrtti, kurkkupastilli tai 4 cl annokset. Mutta ei ehkä pussiteenä.
IMG_3921
Kokkasin liemeen mukaan reishiä (lakkakääpä), tykkään. Kuvan pussit on Terveyskimpasta. Keitoksissani on usein pakuria, jotain makeutusta (steviasta kelpuutan toistaiseksi vain vaniljanmakuisen), lakritsijuurijauhetta, joskus kookosöljyä, mitä sitä nyt keksiikin laittaa, ei se niin juhlallista ole. Kuvan kupissa taitaa tosin olla kahvia, mustaa kuin eebenpuu. 

FourSigmaFoods on tehnyt nerokkaat ja hyvänmakuiset (!!) instant-versiot vähän kaikesta, täältä löytyy valikoima. Kai noistakin voi sanoa että ovat teetä (= instant mushroom beverages), mutta ei sillä ole hurjasti merkitystä. Näitä lisäilen keitoksiin ja menevät jo siihen “muu kuumajuoma” -osastoon, jonka hyväksyn!

Lähes kaikki luomuhenkiset kaupat myyvät, yksikin turkulainen Kuudes Maku jopa yksittäispusseina tiskiltä.

Instant-mallisto toimi muuten lentokoneessa erinomaisesti. Onneksi sain omat, niin ei tarvitse enää pölliä Samilta (kirjoitti näistä juuri).

Pidän lompakossa aina mukana muutamaa, siinä vihreän S-etukortin ja mustan Amexin välissä.
IMG_3958

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *