Ravinto

Terävät veitset, tylsät ruoat.

Tässä pari satunnaista ruokakuvaa kuluneelta viikolta. Olen ahkeroinut vihannesten kanssa. Ostin juuri uuden veitsen ja se on osoittautunut todella motivoivaksi. Tavallaan.

Jos siis ei lasketa mukaan sitä, että vasemmassa kädessä on nyt reikä, eikä sitä, että sormissa on haavoja. Lienee selvää, että olen tottunut tylsiin ja huonoihin keittiövälineisiin.

Onnettomuuden syyllinen oli avokado, siinä on huono karma. Avokadopastan luojatkin erosivat?

No mutta, tässä maanantai-illan megasalaatti. Tässä lohta, kaalia (sitä on kaikkialla), porkkanaa, avokadoa, ananasta, manteleita, suolaa. Kaikki on boksissa, koska se oli eväänä mukana.

salaatti
Ostin ison ananaksen, joten sitä riitti myös toisen päivän salaattiin. Päällä suolaa, muuta ei tarvitakaan. Tylsää, en tiedä, mutta hyvää.
avokadoananas
Ja tässä Ruohonjuuresta löytämäni vinaigrette, kookos-sovellutus, todella hyvää. Hehkutin sitä jo myös Instagramissa ja Facebook-ryhmässä. Ei ehkä sovi tulevaan tarkan markan toukokuu -teemaan (ks. Luolalaboratorion marraskuu), mutta kuitenkin.
vinaigterre
Lisäksi, riisikakut. Syön hiilaripitoiset ruoat treenin jälkeen (jos ylipäätään treenaan, se on aika harvinaista nykyään) ja yksi suosikkini on riisikakku-banaani-hunajakakut.

Vähempikin riittäisi, mutta jostain syystä olen tornien ystävä. Voileipätorneja en tee, mutta ehkä tässä on sama spiritti. Lisäksi rakastan makeaa, mutta en voi syödä Snickersejä joka päivä, siksi.

Pikkusiskoni teki pienenä siten, että viipaloi banaanin lautaselle ja lusikoi siihen päälle ison kasan sokeria ja söi kaiken haarukalla. Tässä on ehkä hiven 80-lukua mukana?
banaani
Yhtenä hyvänä juttuna toimii edelleen voikahvi, josta kirjoitin aiemmin keväällä. Sanovat sen buustaavan aivojen toimintaa, mikä ei kuulostaisi täysin huonolta. Toki laitan rasvaa vain max 10-20 grammaa, eli aika vähän. Tämän kyseisen teoksen ryssin laittamalla sekaan maca-jauhetta, se oli virhe.
voikahvi
Tässä vielä Nanan Mei-vauva, joka liittyy päivän postaukseen siten, että hän on syötävän suloinen. 
mei3
Hauskaa vappua kaikille!
mei1

One thought on “Terävät veitset, tylsät ruoat.

  1. Mulla vähän sama, mutta riisikakut omenasiivuilla ja kanelilla. Joskus mukaan myös vähän hunajaa 🙂 niin hyvää !! Ihanalta näyttää tuo ananas 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *