Fiilistelyt

Terveisiä Alpeilta!

Olen täällä Vogelin matkassa ja hauskaa on. Olemme käyneet useissa pienissä alppikylissä. Hotellimme sijaitsee Appenzellissa. Ihastuttava pieni kylä, jonka suurin häiriötekijä kautta historian lienee kirkonkello. Ilma on raikas, taivas ei lopu minnekään ja Alpit on käsittämättämän kauniit. Säntis näkyy hotellilta, kuva toki Googlesta.

Mukana on muun muassa Paula Heinonen ja Hanna Markuksela. Kuulemme luentoja Vogelin tuotteista, niiden valmistuksesta (kävimme tehtaalla ja puutarhassa) ja uskon, että näin myös sen hymyilevän luomulehmän josta Molkosan tulee.

Lisäksi kuulin hauskan tarinan itse Alfred Vogelista, joka oli hyvin energinen mies. Hän kuulemma punnersi luentojen aikana eikä oikein mielellään istunut paikallaan. “Saanko minäkin?” 

Vielä en ole tehnyt jumppia luentojen aikana (heh), mutta jokaisen pienenkin aikaikkunan olen yrittänyt käyttää hyväksi. Bussissa istuminen on näet aika rankkaa. Ja vaikka alppilehmät on suloisia, en halua tuntea oloani sellaiseksi.

Astangaa hotellihuoneessa, ihana lenkki ulkona joen rantaa pitkin ja niin edelleen. Ja illalla luonnollisesti farmarikävely lentokentällä.

Lisää raporttia myöhemmin, nyt eteenpäin ja kohteena Schnuggebock. Kyllähän tänne voisi vaikka jäädä.

2 thoughts on “Terveisiä Alpeilta!

  1. Onpas onpas kyllä kauniit maisemat 🙂
    Niin tosiaan Paulakin teillä ihan mukana, et aika supernaisia matkalla siis 😀

  2. Sain rakkaalta mummulta tuon Alfred-sedän kirjan perinnöksi. On muuten ihan tähän päivään sovellettavia oppeja! Mukavaa loppumatkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *