Flavor of the Month

Tiikerisuklaata ja muuta

No niin. Ajauduin pari iltaa sitten iHerbiin, josta tilasin pari juttua. Virhe. Ei siksi, että iHerbissä olisi mitään vikaa, vaan koska tapahtumien sykli oli niin nopea.

En muista milloin tein tilauksen, mutta tuntuu siltä että tavarat tuli heti nappia painettuani. Ja noin vartti sen jälkeen kun ne oli perillä, olinkin jo syönyt kaiken (huulirasvaa myöten).

Eli jos räjähdän omaan paksuteeni, niin vika löytyy internetistä.
IMG_3291
Tämä:

http://www.iherb.com/endangered-species-chocolate-dark-chocolate-with-espresso-beans-3-oz-85-g/32741?rcode=kuk921

Syötävän hyvänmakuinen huulirasva. Kuvassa myös onnettomuuteen joutunut sormi, älkää kysykö miksi.

http://www.iherb.com/navitas-naturals-cacao-lip-balm-15-oz-4-25-g/23303?rcode=kuk921

IMG_3303
Tilasin myös kookoslastuja ja tuollaisia keksejä, jotka oli nekin liian hyviä. Odotan siis tälle päivälle vähintään kyykkyennätystä.
IMG_3290
Keksit:

http://www.iherb.com/go-raw-organic-super-cookies-masala-chai-3-oz-85-g/36415?rcode=kuk921

Lastut:
http://www.iherb.com/edward-sons-organic-coconut-flakes-unsweetened-7-oz-200-g/32715?rcode=kuk921

Makeutukseen tätä. Jostain syystä en vaan tykkää steviasta, mutta jostain syystä haluan makeuttaa asioita ja jostain syystä olen mieltynyt erytritoliin:

http://www.iherb.com/now-foods-real-food-erythritol-1-lb-454-g/579?rcode=kuk921

Vielä kerran huulirasvan “muistolle”. Oli se hyvää.
IMG_3304
Ja viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä Lidlin luomuketsuppi. Tätä ei netistä saa!

Meillä ei rakasteta luomua, ellei se ole edullista. En ole valmis maksamaan esimerkiksi viinirypäleen kokoisesta kesäkurpitsasta tai avokadosta 300% enemmän kuin tavallisesta.

Suosin luomua, mutta niin “suosin” kestovaippojakin kun lapsi oli pieni (käytin Liberoa). Olen myös lenkkeilyn “ystävä”.
IMG_3288
Jos intoudut ja tilaat iHerbistä ensimmäistä kertaa, koodilla KUK921 saa 5 USD alennusta. Lidlin kohdalla en voi luvata mitään. 😀

3 thoughts on “Tiikerisuklaata ja muuta

  1. Kukka sä oot niin huippu 🙂 Nää sun postaukset on niin mukavasti kirjoitettu! Täyttä asiaa hyvällä huumorilla höystettynä ilman fanaattisuutta mihinkään suuntaan. Tykkään 🙂

  2. Kiitos Katja! 🙂

    Toisinaan yritän olla fanaattinen ja “tiukka”, mutta ei siitä oikein mitään tule. Ei ehkä enää kun käy neljättä kymmenettä. 😀

  3. Fanaattisuus on pyllystä. Kukka on niin paras 🙂 Sitä paitti kukaan ei aikuisten oikeesti pärjää ilman suklaata siis oikeeta suklaata. Niin no siinä mä taidan olla vähän fanaattinen. Mut kaikkihan lähtee pyllystä.. vai mitn se nyt meni..kyykystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *