Harjoittelusta

TV-Mix Original: meikit, kyykyt ja vyöt

Suosittelen lukemaan Saaran Elämäni kunnossa -blogia Lilyssa. Sappe on niin hyvä tyyppikin. Tätä meikki- ja tukkapuolta seuraan vähemmän, johtuen ihan vain siitä että ne asiat on jo liian monimutkaisia. Eikö ponnari olekaan vain ponnari? 😀

Rakkaan Lift Me Up -joukkueeni 8 viikon voimaharjoittelu on ohi – niputan huikean kehityksen yhteen jahka saan tekstin kohdilleen.

Sitten omiin reeneihin. Vedin aamulla farkut jalkaan ja koska ne repesivät ekalla vedolla, totesin että lienee parempi jättää etukyykyt väliin edes päiväksi.

Tein siten takakyykkyjä. Lauantaijumppa:

Kyykyt lämmittelysarjojen jälkeen: 72,5 x 3 x 1 / 82,5 x 3 x 1 / 92,5 x 6 x 1
Julle/hyvää huomenta 60 kg 2×10 ja 1×12
Istumaannousut telineessä 5 kg kiekolla 5×10 (ei vaan pystyny)

Jumppa 3 kierrosta (toistot 20-15-10):

Kuntopallo seinään + kyykystä kiinni
16 kg kahvakuulatempaus (20 per käsi jne)
Työntö saksiin tangolla

.. ja päälle tyhjä kelkka aka prowler 30 m x 2 (en tiedä miksi)

Olen tehnyt viikon aikana aika monta hikivetoa – ja se tuntui tänään. Pääasia oli kuitenkin se, että sain kyykyt eteenpäin. Ehkä se siitä pian kulkee.

Viikkoa on täyttäneet mm. askelkyykkykävelyt, köydet, tempaus kyykkyyn kepillä, heilautukset, lankut, lantionnostot, selänojennukset jne. Kokoan jumppapiirejä aika sattumanvaraisesti sen mukaan, mitä tekee mieli tehdä. Ja ettei menisi liian mukavaksi, pyrin lisäämään mukaan yhden liikkeen, mitä ei tee mieli tehdä.

Koostan tuon ns. loppujumpan kevyistä liikkeistä, kun itse treeni on kuitenkin enemmän westsidea. Myös toistomäärät menee fiiliksen mukaan. Joskus 3 x 20, toisinaan 30-20-10, joskus 20-15-10 jne. Välillä katson taukojen palautukset kellosta, välillä teen niin putkeen kuin mahdollista.

Jumpat on kuitenkin vaan sivuseikka, joiden yksi tarkoitus on testailla erilaisia juttuja, jotta tiedän mitä kannattaa ja mitä ei kannata laittaa eteenpäin (eli teettää muilla).

Paha tapa on tehdä loppujumpan loppujumppa, eli “mitähän sitä sitten vielä tekisi” ja usein teenkin vielä kaiken päälle vielä jonkun keskivartalohässäkän. Tänään en.

Kotona katsoin vastikään kaapista tullutta telkkaria ja mietin, millä helvetillä siitä pääsee eroon. Kaiken järjen mukaan mun pitäisi jaksaa kantaa se.

4 thoughts on “TV-Mix Original: meikit, kyykyt ja vyöt

  1. Koppaa telkka kierrätyskeskukseen tai kirpparille mikäli toimii. Sitä muualle enää kanneta.
    nim.merk. Minäkin sitä kantanut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *