Harjoittelusta

Työnnä enemmän, be wild.

Eilen oli kiva jumppapäivä. Aamun tunnelmia toisten tekemisistä:

Itse en treenannut, tein vain jumpan. Elämänhalun palauttavan jumpan ilman suurempia suruja. Vaikka eihän tämä mukavaa ole.

Viimeksi tiistaina puuskutin maastavetotangon päällä (100x10x1) ja mietin, miksi en voisi olla teini-ikäinen kiinalainen.

Kun satku maasta tuntuu kauhealta ja tekee tempauksia kepillä ja kuolee siihenkin, ja on kuitenkin iso ihminen, niin jotenkin, no, sellaista, kyllä te tiedätte.

Tein 3 kierrosta: 
tempaus kyykkyyn kepillä x 10 / laatikkohypyt x 10 / heilautus 24 kg x 10 per käsi / työntö tangolla niskan takaa x 10.

.. ja keskivartalojumppaa

etukyykkyjä tangolla (kädet suorana edessä) tangolla 3 x 10 / istumaannousut + selänojennukset @ machina vuorotellen 3 x 20 / lantionnostot maaten (tanko suorilla käsillä) 3 x 20 / kasakkakyykyt 3 x 20 ja päälle heilurit 28 kg. Saatoin myös punnertaa jotain.

Ekat 3 kierrosta oli kamalan tahmeita, mutta kun ruumis jotenkin hellitti tai aukesi (vaihe, jossa irtoaa ns. heavy sweat), tilanne helpottui.

Illalla uusi keikka eri Kirsin kanssa. Käytiin Bigboylla, Kirsi teki kuulatreenit. Ja terveiset Henkalle: kiva nähdä!

Lämmittelyä:

Ja sitten 6 minuutin OAJ @ 24 kg:

Innostuin Kirsin nostosta niin, että testasin itsekin 24 kg työntöä pitkästä aikaa. 6 minuuttia meni ihan hyvin 12-16 tahdilla. Ensin 16 rpm, sitten 14 ja 12 paikkeille. Päälle settinä OAJ @ 20 kg (22-23 rpm!) ja pari minsaa fiilistelyä.

Hieman tuntui varpaissa kun ei ollut kenkiä mukana, mutta silti, hetken ajan seura teki kaltaisekseen joten kiitos Kirsi!

Jos käsivarret nyt vaan kestää, alan työstämään kuulaa enemmän. Olen tehnyt sillä melkein joka päivä jotain, mutta mukavuussyistä kaikki sarjat minuutin kädenvaihdoilla.

Maksan niin paljon vakuutuksia, että pitäisi ehdottomasti elää villimmin.

Otettiin vielä parityöskentelynä yhdet setit:

Ei ollut paha, se oli hyvä!

Tämän kuvan tarina jääköön mysteeriksi. Uudet kouluvaatteet?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *