Alku

Uusi Alku: helppoa painonhallintaa!

Syksy tulee, kesäkilot saisivat mennä, mutta et oikein tiedä miten?

Katso tästä: alku.fi  🙂

Tai ehkä ajatus on se, että haluaisi ja voisi laihtua, mutta kun 

– ei saa itseään niskasta kiinni
– tarvitsisi jonkun joka potkii p*rseelle
– ei pysty noudattamaan kitudieettiä
– ei jaksa rääkätä itseään ja kärsiä

Entä jos ei ole pakko? Eihän kärsiminen ole hyvinvointia?

Ajatukset ja mielikuvat painonhallinnasta on usein aika rajuja ja vastenmielisiä. Ei tietenkään tee mieli edes aloittaa, jos kaikki tuntuu hankalalta ja sisältää kitumista, tsemppaamista ja jatkuvaa yrittämistä?

Painonhallinta on onneksi, oikeasti paljon yksinkertaisempaa ja helpompaa, kuin monesti kuvitellaan.

Itsekin lankesin aikoinani siihen ansaan, että pitäisi kitua nälässä ja treenata pää märkänä koko ajan, jotta voisi olla jonkinlaisessa “kunnossa”.

Siksipä en ollut, koska aloitin aina kuureja, joita en kyennyt ylläpitämään. Tosin, kuurejahan ei kuulukaan ylläpitää, siksi ne on kuureja, mutta aika harvoin niillä pysyviä tuloksia saa.

Tuo on sitä jojoilua. Askel eteenpäin, kaksi taaksepäin? Jostain juuri luin, että olisi paljon helpompi ostaa sellainen jojo jolla leikkiä sen sijaan, että leikkii omalla hyvinvoinnillaan. Siksi en ole kuurien kannalla.

Liikkuminen on edelleen ensimmäinen suositukseni (mitä muuta voisi ollakaan, kirjoitan toimistotyöläisen kuntokirjaa ja olen yksi Voimakadun omistajista), MUTTA laihduttaessa tai painonhallinnassa ruokavalion merkitys on paljon suurempi, kuin treenin.

Liikkuminen on aina hyväksi, mutta kovinkaan treeni ei auta, jos lautasella on mitä sattuu.

Jos haluat kokeilla yksinkertaista ja toimivaa tapaa pudottaa painoa ja voida paremmin, ilman puuskutusta ja stressiä, tule mukaan Alku-valmennukseen. Sivut avattiin eilen. Olemme tehneet Sami Sundvikin kanssa yhteisiä valmennuksia aiemminkin, ja osallistujien tulokset on olleet huikeita. Lue tästä palautteita!

Ja kuten sivuilla lukee: elämäsi viimeinen uusi alku. Ehkä se voi hyvinkin olla nyt?

Täällä on kaikki lisätiedot ja sivut: alku.fi. Ensimmäinen Alku-valmennus starttaa 25.8. ja jatkuu siitä kuusi viikkoa. Lukekaa lisää, tulkaa mukaan!

alku_mainos

2 thoughts on “Uusi Alku: helppoa painonhallintaa!

  1. Hei! Mistä saa riittävän kalsiumin, kun maitotuotteet jää pois ? Äidilläni osteoporoosi ja minun pitää saada riittävästi kalsiumia päivässä jo tämän takia. Purkistako ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *