Ravinto

Väärinpäin lentävät banaanipirtelöt

Kuuntelen tässä aamun kunniaksi Jippua norjalaista bläkkistä ja Vivaldin syksyä. Musiikin tahdissa valmistin itselleni juotavan aamiaisen. Smoothie ilman blenderiä on kuin piha ilman sadettajaa. Ihan yhtä hyvä.

Tiesittekö, että aamiainen on päivän tärkein ateria? Ei se ole. Aamiainen on päivän ylimainostetuin ateria. Olen syyllistynyt aamiaisen väliin jättämisestä vuodesta 1986 lähtien. Jos jokin, niin yhteiskunnan taholta tuleva aamiaisen syömisen paine se vasta stressitasoja nostaakin.

http://www.youtube.com/watch?v=u7C7m_-ZQvE

olen matkalla eksyneiden taivaaseen
matkalla hullujen huoneeseen
olen kattanut pöydän sinulle
minä syöksyn vastatuuleen

Minä seison tässä päälläni
luumun värinen pyjamabanaani

Eli salille ➡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *