Fiilistelyt

Vadelmateeihminen.

Kofeiini-ihmisen muuttuminen teeihmiseksi ON prosessi, jossa auttaa kuppikuumaa.fi. 

Vadelmatee liittyy asiaan sikäli, että teeihmiset on hyviä ja rauhallisia, tasapainoisia, mukavia. Musta kahvi -ihmiset taas on epäleppoisia, suorittavia ihmisiä. Haluan olla balanssinen vadelma- ja vihreäteeihminen.

Toistaiseksi olen sitä vain noin 10%.
IMG_5531
Elämä liittyy asiaan siten, että löysin allaolevan This is your life -kuvan tietokoneeni työpöydältä.

Raahaan työpöydälle kaikkea mielenkiintoista, kaikkialta netistä – jotenkin “varastoon”. Ihan liikaa. Se ON väärin, koska tätä tauhkaa ja kuvia on rasittavuuteen saakka liikaa. Lisäksi käy niin, että jäljellä on vain kuva, mutta ei enää lähdettä tai linkkiä.

Viesti on silti oikein, mutta toimii toki vasta kun jollain tasolla sisäistää. Ei siis tykkää “tykkäämisen vuoksi”, vaan ihan elämän tasolla. Itse tajuan siitä vähän viimeinkin jotain (täytän seuraavaksi 35).

Parasta kaikessa on ehkä se, että koskaan ei ole valmis, aina tietää liian vähän, joka päivä oppii jotain uutta. Vaikka sen, että aina voi ryhtyä teeihmiseksi. Ja julisteihmiseksi myös!

thisisyourlife

 

One thought on “Vadelmateeihminen.

  1. Tämä juliste on niin hyvä! Mulla on tämä koneen taustakuvana, ollut jo ainakin puolivuotta. Ja silti luen sen melkein joka kerta, kun koneen avaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *