Fiilistelyt

Välilauantai, omenoista ja nostamisesta.

Keskiviikko, välilauantai! Mietin, mitä kirjoittaisin tästä päivästä, mutta eihän minun tarvitse kirjoittaa mitään. UrbanDictionary tekee sen jo:

Wednesday

the day of the week when EVERYTHING happens.
only on wednesday…

Heh heh. No, ainakin jotain sinne päin.

Olen paraikaa noin kuuden deadlinen puristuksessa, joten voin kai yhtä hyvin aiheuttaa itselleni lisäongelmia kirjoittamalla hetken omaa blogia. Polttelisi lähteä salille, mutta olen päättänyt palkita itseni treenillä vasta, kun saan työt tehtyä. Saattaa olla, että seuraavan jumpan pääsen tekemään suunnilleen joulun tienoilla.

Yrittäjyys-freelancerius-vapaus-teema on aina yhtä kiinnostavan tekopyhä. Kyllä, on mahdollisuus ja näennäinen vapaus tehdä “mitä vaan oman aikataulun mukaan”. Todellisuus on kuitenkin aika kaukana siitä, että ratsastetaan yksisarvisella auringonlaskuun ja “eletään täysillä”.

Juuri nyt inhoan jokaista hetkeä, johon joudun tarttumaan, ja se näyttää tänään tältä.

Seinäpeili on mukavasti sallivan kallellaan.

Olen kuullut mielenkiintoisia kommentteja blogeihin laitettavista kuvista. Yksi mieshenkilö naureskeli vähän yläpuolelta, että “ihmiset taitavat tykätä itsestään aika paljon”. Toisen mielestä kaikki on vastenmielisen amerikkalaista ja liian kaupallista. Kolmas mies taas kysyi, että “missä sun kuvat on? Mitä noi helvetin omenat on? Miksi sä kuvaat omenoita?”

Niinpä niin, ota tästä nyt sitten selvää. Damn yo. Päivän asioita:

Eilen kirjoitin intopiukeana vielä puoliltaöin 10 kohdan listaa siitä, miksi nostaminen (kahvakuula) kannattaa aina.

Listalla on isoja asioita, kuten jatkuvuus, ikuisuus ja elämä, yhdenkään olematta liioittelua. En ole päässyt vielä niin pitkälle, että teksti olisi valmis julkaistavaksi. Tuskin ehdin julkaista listaani ennen lokakuuta, mutta tulevissa koulutuksissa on mahdollista päästä kokemaan asia itse.

Olen huomannut, että harva ymmärtää kahvakuulan nostamisen ideaa, ennen kuin itse näkee tai kokeilee. Juttu on tekniikassa ja sen jatkuvuudessa. Ja tietysti kehittymisessä ja kunnon vastuksessa, mikä on aina ratkaisevaa harjoittelussa.

Kaikki, jotka on oivaltavat nostamisen ytimen ja idean, tykkäävät. Vaikka välineessä itsessään ei ole mitään taikaa, nostamisessa on.

Mutta se, kuten kaikki, selviää vasta kun käärii hihat ja tulee testaamaan. 🙂 Koulutusten päivämäärät ja tiedot: Syksyn kahvakuulakoulutukset.

2 thoughts on “Välilauantai, omenoista ja nostamisesta.

  1. Aijai, alkoi taas kuulailu poltella! Miten muuten käytät tuota spirulinaa? Maistuu minusta aika karmealta. 😀

  2. Laitan aina välillä pirtelöihin, en oikeastaan muuten käytäkään. Tuo kyseinen on vieläpä joko a) suht’ hyvän makuista tai b) mautonta, tai en ainakaan juurikaan sitä maista. 🙂 Juuri kuulin, että joku laittaa spirulinaa suklaan sekaan, mutta sitä en ole kokeillut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *