Inspiraatio!

Välituloksia ja palkinnot jakoon!

Haluan olla minä -kampanjan väliarvonta on suoritettu! Kiitos kaikille osallistuneille, vastaukset on ihania.

Luen niitä uudestaan ja uudestaan – ja luen niitä myös ääneen heille, jotka eivät usko että painonhallinta voi olla helppoa ja mielekästä. Tai että samalla kun paino putoaa, olo paranee (eikä huonone). Tai toisinpäin: olo paranee ja paino putoaa. Ehkä se on ainoa järkevä tapa.

Laihduttaminen kai yleensä mielletään kamalaksi, mutta se ei voi olla pitkäaikainen ratkaisu. Tämä tarkoittaisi sitä, että pysyäkseen hoikkana pitäisi aina olla kamalaa. Tai että onnistuu laihduttamaan, mutta pysyy kunnossa vain päivän. Ketä sellainen kiinnostaa?

Sen sijaan tässä kampanjassa esittelemme Samin kanssa vaihtoehdon, joka parantaa oloa kokonaisvaltaisesti – ja näin painonpudotus on lopulta enää elämän sivutuote, ei fokus. Toki tämän ymmärtääkseen pitää ensin kokeilla mistä on kyse, ja moni on nyt kokeillut. Muutoksia pitää ehkä tehdä, mutta ensin omassa ajattelussa. =)

300 €:n arvoinen CocoVi-tuotepaketti lähtee osallistujalle Emsku. Onnittelut!

Lisäksi yllätyspalkinnon, eli 150 €:n tuotepaketin saa Sari, jonka blogi löytyy täältä: Pikku Taistelija. Hän on kirjoittanut rehellisesti ja avoimesti ja ollut mukana aktiivisesti alusta alkaen – niinpä ajattelimme Samin kanssa, että toimitamme myös hänelle paketin. Sari on saanut huikeita tuloksiakin. Tässä Alku ja tässä: Seitsemän viikkoa myöhemmin.

Mutta pääpalkinto kuuluu kuuden lapsen äidille, jos jollekin. Ja nimenomaan siksi, että päättää rohkeasti kokeilla, ilman perinteistä putkinäköistä “en halua syödä noin, haluan syödä näin” -ajattelua, jolla luonnollisesti pääsee vain taaksepäin, jos sinnekään.

Tällä viestillä, kiitokset Eevalle:

“Sattumalta huomasin vanhempieni lehtipinosta Life-lehden ja siinä jutun kampanjasta. Innostuin heti. Olen viime vuosina yrittänyt laihduttaa niin monta kertaa, mutta aina tuloksetta. Päätin siis kokeilla jotain radikaalia, erilaista.

Ajattelin, että näistä viikoista tulee tosi haastavat, mutta kävikin ihan toisin. Miten helppoa on ollutkaan. Ruoka ei pyöri enää mielessä, eivätkä kaapissa odottavat herkut polttele. Suklaapiirakkaa oon leiponut muutaman kerran vieraille, mutta loput siitä päätyivät pakastimeen, kun ennen emäntä olisi vetänyt illassa loput puoli pellillistä…

Olo on ollut uskomattoman hyvä! Niin virkeä, energinen ja mieli positiivinen. Välillä hermot on muksujen kanssa kireällä, mutta yleensä silloin kun olen syönyt liian vähän tai edellisestä ateriasta on liian pitkä aika. Omat syömiset välillä unohtuu, kun ensin ruokit isännän ja kuus muksua. Toki heidän ruokavalioonkin olen lisännyt reippaasti kasviksia ja marjoja, mutta koko perheen ruokavaliota ei pysty näin radikaalisti muuttaa. Pikkuhiljaa. ..

Paino on tippunut kampanjan aloituksesta 8 kg. Tosin ylipainoa jäljellä vielä 16 kg, mutta 1/3 osa on jo pudonnut kuin itsestään. Puntaria en todellakaan tuijota. Imettävänä äitinä keskityn vaan tähän omaan mahtavaan energiseen olooni. Paino tippukoon, minkä tippukoon.

Liikunnasta olen innostunut kymmenen vuoden tauon jälkeen uudestaan. Mikä hyvä olo siitäkin tulee.

Ihan uusi elämä mulla alkanut. Tuntuu ihan kohtalolta, et silmiini osui se lehti ja tää kampanja. En muuten varmasti ois hoksannut tätä mistään. Ja varmasti ohjeiden noudattamista jatkan tämän jälkeenkin. Toivottavasti koko loppuelämän.”

***

Kiitos viestistä, hieno kertomus! Tuo Eeva mainitsema lehtijuttuhan on tämä, joka oli LiveLife-lehdessä elokuussa. Myös kampanjan mainos  löytyy kyseisestä lehdestä, voit lukea nettiversion tästä.
IMG_2121
Kirjoitan lehdessä otsikolla Pitkä matka hyvään oloon, joka on totta. Jos vaan olisin itse tiennyt, miten yksinkertaista ja helppoa kaikki voi olla – olisin ehkä säästänyt esimerkiksi kahdeksan vuotta oikeantuntuisten valintojen löytymisessä.

Tiedän, ettei muuttuminen mitään helppoa ole, mutta kyllä se huomattavasti helpompaa on, kuin elää väsyneenä, turvoksissa ja silti nälkäisenä. Heh.

Listaan jutussa yhdeksän neuvoa, joista muutama tässä:

1# Aseta oma tavoite. Halua olla sinä, ei joku muu.
– tiedättekö, kaikki sanoo aina että “aseta tavoite” ja sitten liimataan jääkaapin oveen motivaatioksi jonkun toisen kuva. Ei ihme että menee sekaisin, kun koitetaan hankkia vieraan ihmisen vartalo.

2#
Etsi asiasta innostunut asiantuntija – nopeasti.
– nyt ei tarvitse etsiä, meillä on Sami Sundvik, paras mahdollinen.

3#
Unohda projektiluontoiset kuurit.

4#
Tee elämästä hauskaa – olet matkalla parempaan, et kitumassa!IMG_1870
Kampanja jatkuu! Tai oikeastaan – ehkä nyt se vasta alkaa. Näissä tunnelmissa jatketaan:****
“Epäilin alkuun että ruokavaliomuutosten noudattaminen tulisi olemaan vaikeaa, erityisesti kun muu perhe jatkaisi vanhan totutun merkeissä. Muutos olikin yllättävän helppo ja kuukauden jälkeen mieheni sanoi näkevänsä minussa suuren muutoksen: olin positiivisempi, virkeämpi ja jaksoin aivan erilailla arjen hulinaa.

Vaikeimmaksi koin aamupalan, iltapalan ja välipalan vaihtamisen. Aamuisin en normaalisti syönyt mitään, illalla mussutin päivän aikana “vajaiksi” jääneet kalorit ja välipalalla ahdoin perussalitreenaajan rahkasatsin 😉 Pienellä keskittymisellä ja sinnikkäällä yrittämisellä muutos toteutui. Enää en vanhaan palaisi.

Painoa lähti noin 5 kg. Pääsin eroon viimeisistä raskauskiloista (ja vähän enemmästäkin). Olen normaalipainossani. Samalla olen jatkannut treenejä ja pyrkinyt ainakin säilyttämään lihakset 🙂 Kirsikkana kakun päällä: saavutin tavoitteeni ja juoksin elämäni ensimmäisen puolimaratonin! Mieheni innostui kokeilemaan näitä ohjeita minun muutokseni innostamana.
Minut mukaan veti kysymys “miksei” kiitos Kukka hyvästä kysymyksestä! Tosiaan, miksei? Arvatkaa palaanko vanhaan?”

***

“Vireystaso on kohonnut huimasti eikä liikunnasta tai mistään yksittäisestä ruoka-annoksesta ole tullut yliannostusta (kuten tähän mennessä kaikissa dieeteissä sun muissa mitä olen kokeillut). Tämä on siis pysyvä muutos, ei mikaan ohimenevä dietti. Tätä olen aina etsinyt ja nyt se vihdoin löytyi 😀 Namien syönti ja herkuttelu ei näyttele enää suurtakaan roolia, vaan jotain pientä herkkua saa kerran viikossa ottaa. Kiitos hienoista vinkeistä, tästä lähdetään eteenpäin motivoituneena ja muutaman kilon hoikempanakin. Se kauhea pöhöttynyt olo on kadonnut kokonaan!”

***

Lue sadan ihmisen Haluan olla minä -mietteet täältä. Mukaan pääsee koska vaan, ohjeet löytyvät blogista ja kampanja jatkuu edelleen. Aloita tästä: 1# Juo vettä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *