Tykkää tästä

Viherpirtelöä ja vipunostoja: Kevätherkku-update

Herkkuasiantuntija Sami kirjoitti blogiinsa 7. päivä, että täällä on ollut 25000 käyntiä. Harvoinpa on mies väärässä, mutta nyt tuli melkein 10000 heitto. Toisin sanoen, ensimmäisellä viikolla mentiin yli 30000 ja nyt statistiikka näyttää 41380 tätä kuuta kohden. Kirjoitustahti ihan hieman laimeni, koska olen juossut ja autoillut palavereissa pitkin poikin (se ei muuten laihduta), mutta tässä pieni päivitys tilanteeseen.

Kuva ei liity tapaukseen, mutta nuo on hyviä:
mantelit

• Joukkueen matka kohti SM-kisoja lähenee ja tunnelma tiivistyy. Eilen oli henkisen valmennuksen päivä, tunnelmia kaikesta voi tsekata täältä tiimin omasta blogista. Sitä kissakin nostaisi, eikö?
kissa
• Myös Listerine on mukana Kevätherkku-treenipäivässä, eli osallistujien saama tuotekassi sen kun pullistuu. =) Pitäähän hampaat saada kesäkuntoon myös!

Päivän treeniosuudessa opetan kahvakuulan osalta kaiken olennaisen alusta loppuun. Miten tehdä liikkeet oikein, miten treenata omatoimisesti, miten treenata niin että kehittyy ihan “omin nokkinensa” ja miten omia harjoituksia voi suunnitella.

• Sami taas kertoo ravinnosta. Lautasmalli 2.0 on vähän toisenlainen, kuin se perinteinen totuttu – eli hän avannee muutaman hämmentävän asian myös ruokavalioihin liittyvistä haasteista.

Tiedättekö, se ongelma että juuri kun luulee tietävänsä että on hyvä syödä ruisleipää, tilanne onkin päälaellaan ja se parempi keittiömaailma sittenkin toisenlainen. Ruisleipä on pyhä asia, hän kirjoitti taannoin, kannattaa lukea.
kuva-2
• Mannisen Pudding-on mukana myös, eli jos haluatte esimakua tähän treenaavan ihmisen Crème brûlée -henkiseen kevätherkkuun, niin katsokaa täältä vaikkapa mansikka-valkosuklaa. Aivan mielenvikaisen hyvää, tästäkin tulee kilpailu jossa palkintoina näytteitä kotiin.

• Kävin eilen Terveyskimppa-korporaation toimistolla, josta sain Brita-vesikannun. Nämä on vähän niitä juttuja, joista en ole kovin innostunut. Turkulaistuneena tamperelaisena ajattelen aina, että Aurajoen veden on oltava parasta mahdollista heti Näsijärven jälkeen, enkä ole sitä sittemmin suodatellut. Juon vaikka järvivettä sellaisenaan ja ajattelen, että jos ihminen haluaa vetää 160 kg, hänen pitääkin juoda järvivettä. Mutta kun Sami käski niin menköön. Terveyskimppa-sivulta löytyy hyviä tarjouksia hyvistä tuotteista, liittykää ilman muuta ryhmään.
brita
Sitten kun bloggaan SodaStreamista, hakatkaa minut.

Etsin hyvää omakuvaa, tässä minulla on vain puolikas pää ja sekin ihmeellisen rakeinen – ei liene uutta muutenkaan. Juurikasvu taktisesti peitetty, ja toisaalta ylivalotus on köyhän naisen botox, kuten Lilyssa bloggaava anti-dowshifting-ystäväni Heidi kirjoitti.
kuva-7
Seuraavaksi lennän Vogelille palaveriin, joten laitetaan sen kunniaksi vielä kerran tämä aidosti raikas kuva. Molkkaria koneeseen ystävät!
kuva-6
Ja mitä treeneihin tulee: vipunostoja. Kerroin Samille että “tein vipareita”, mikä tietysti tässä päässä tarkoittaa heilautusta 28-36 kg kahvakuulalla. Onhan sekin vipunosto tavallaan, ehkä “vähän” kokonaisvaltaisempi vaan. Tässä on menossa kahdeksas vuosi tämän lajin parissa, joten 28 kg:n kuuluukin olla kevyt, eikö vain? En saanut kuvaa isommaksi, sori. 28

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *