Tykkää tästä

Vihreä kahvi! (ei kampaviinerillä)

PuhdasCapseja. 

Painonhallintatuotteiden ja -purnukoiden suuri suosio on helppo ymmärtää. Itse en varsinaisesti suosi ihmepillereitä – ja aika harvakseltaan niitä rohkenen suositellakaan. Yksi mielenkiintoinen on kuitenkin vihreä kahvipapu-uute, jota löytyy myös PuhdasCapsin valikoimasta. Sain tätä juuri ja mielenkiinnolla kokeilen.

Luin myös, että vihreä kahvipapu oli “USA:n ylivoimaisesti myydyin painonhallintatuote 2012”.

No. Se että jokin laihdutusvalmiste myy Amerikassa ei tietenkään vielä tarkoita sitä että se oikeasti toimii, mutta kahvipapu-uute on kuulemma kovaa tavaraa myös Suomen markkinoilla.

Tietenkin olisi hullua kuvitella, että mikään tuote yksin tekisi mitään; painonhallinnassa pätee samat lainalaisuudet joka vuosi. Turhien hiilihydraattien vähentäminen on yleensä toimivin tapa, eli ei kampaviineriä edes vihreän kahvin kanssa.

Aiemmin olen jo kirjoittanut sarjan Beauty-tuotteesta, Kauneus tulee sisältä -postauksessa. Pohdin lähinnä sitä, miten sitä voi syödä itsensä ja ihonsa juuri sellaiseen kuntoon kuin tykkää. Paremmaksi ja huonommaksi. Kollageeni taas lienee kaikille tuttu aine, näinhän siitä sanotaan ja kukapa ei haluaisi olla kimmoisa! 

“Kollageeni rakentaa ja  kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kiinteämmältä, sileämmältä ja kimmoisammalta. Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia. Kollageenin puute johtaa useisiin ihon ikääntymisen merkkeihin, kuten esimerkiksi ihon rypyt, juonteet ja veltostunut iho sekä couperosa ja pigmenttiläiskät.” 

PuhdasCaps-valikoimasta suosittelen probioottia ja D-vitamiinia. Probiootteja moni ottaa vasta Bangkokin paluulennolla tai lääkärin määräämänä antibioottien kylkeen, mutta itse käytän päivittäin.

Kannattaa katsoa tämä: Boulardii. Sanovat sitä vahvaksi.
probiootti
Tässä purkki poikineen:
kollageeni2
Ja viimeisin tulokas, vihreä kahvipapu-uute.
vihreä
Ja tässä Anne Kukkohovi.
kahvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *