Inspiraatio!

Viikon kuluttua alkaa!

Kuvassa paahdetut & suolatut Cocovin marcona-mantelit ja iloiset taatelit, eli kaikkea tärkeää.

Ensi maanantaina täällä alkaa yhteinen muutoskampanja CocoVin ja Lifen kanssa. Tarjolla on hyvinvointia, painonhallintaa, energiaa ja vaikka mitä. Ja mikä parasta: vähemmän mielipiteitä, enemmän konkretiaa. 😀

Kyselin jo aikaisemmin bloginpitäjiä mukaan, mutta kävipä niin että se tulee olemaan myös kaikille bloggaajille avoin. Eli mukaan pääsee vain lukemalla tai sitten myös tekemällä, saa kirjoittaa ja myös suotavaa se on. Laitan kaikki bannerit ja materiaalit tänne jakoon heti, kun startataan.

Nyt on hyvä aika ottaa jääkaapinovesta pois se muka-motivoiva jonkun toisen kuva, (jos näin on joskus tehnyt) ja miettiä mitä itse haluaa olla.

Jos on yhtään pihtiotemainen fiilis, eli “muutos roikkuu ilmassa”, niin ei roiku kauaa!

Elämään en saa varoitustarraa
Ja vaikka saisikin
Kuka niitä noudattaa

Vaikka siksi.

5 thoughts on “Viikon kuluttua alkaa!

  1. Kiitos jo etukäteen, tätä olen odottanut kovasti. Tuo “vähemmän mielipiteitä, enemmän konkretiaa” kuulostaa mahtavalta.

    Kevätherkku oli aika iso pettymys kaiken sen hypetyksen jälkeen (“kohta se alkaa, no nyt se alkaa, eilen se alkoi…”) kun se oli enemmänkin sellaista ympäripyöreää fiilistelyä. Ei fiilistelyssä sinällään ole mitään vikaa, mutta tämä kuulostaa…noh, konkreettiselta 🙂

    Eli siis kiitos ja innolla kohti ensi viikkoa!

  2. Kaisa, juu, tämä on itse asiassa täysin erilainen. =)

    Hengeltään ehkä samantapainen, mutta sisältö on toinen: ohjeet tulee tarkasti ja selkeästi, niitä on kaikkien helppo noudattaa ja ottaa käyttöön heti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *