Flavor of the Month

Voiko kauneutta syödä?

Voiko kauneutta syödä?

Uskoisin, että voi. Tai melkein sanoisin, että ehdottomasti. Mikä muu voisi vaikuttaa ihon kuntoon yhtä paljon, kuin ruokavalio? Tämä tuntuu hyvin maalaisjärkiseltä.

Tottakai vahva meikki on oivallinen väline peittämään kaikki iho-ongelmat ja mitä näitä nyt on .. ikääntymisen merkit (en tunnusta). Hyvä meikkivoide on ihonhoidon musta tunika, you know. Mutta että ei tarvitsisi aina peittää, voi yhtä hyvin miettiä voisiko ongelmia korjata tai ennaltaehkäistä.

Itse pyrin pitämään melko tarkkaa ruokavaliota ihan jo vain siksi, että reagoin kaikkeen juuri ihon kautta. kuntoon. Kaikkein pahin iho-ongelmien aiheuttaja minulle on viljat ja maitotuotteet.

Ben&Jerry’s on siten valitettavasti kokonaan pois, mutta Puhdas+ Beauty on tilalla.
IMG_7342

Mitä muihin kauneustuotteisiin tulee – olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan tai ainakin sen tapaiseen. Tämä on historiallista -vielä pari vuotta sitten olisin ihan hyvin voinut siirtää vaikka talonkirjat Stockan Beautyyn – sen verran paljon olen sinne ja sieltä kantanut.

Nykyään meikkaan muutenkin huomattavasti vähemmän, mitä nyt sunnuntaina laitoin vähän huulipunaa.
IMG_9048

Lisäksi käyn jo neljättä kymmenettä, joka ei liene paljon, mutta kyllä sitä alkaa miettiä millaisen ihon sisällä aikoo loppuelämänsä elää.

Yksi kiinnostava tuote on Puhdas+ Beauty, kollageeni, joka sisältää myös tyrnimarjaa. Se liukenee veteen heti, eli on nopea ja kätevä ja lisäksi hyvänmakuinen. Pieni kauneusshotti päivittäin.

Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia. Kollageenin puute johtaa useisiin ihon ikääntymisen merkkeihin, kuten esimerkiksi ihon rypyt, juonteet ja veltostunut iho sekä couperosa ja pigmenttiläiskät.

Puhdas+ tuotesarja on nimensä mukaisesti puhdas, eli kapselit eivät sisällä ylimääräisiä täyteaineita, säilytysaineita, väriaineita tai makuaineita. Aikaisemmin en ole ollut tällaisista asioista hirvittävän kiinnostunut, mutta pakko myöntää, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän alkaa kiinnostaa.
IMG_7340

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *