Koulutukset ja kurssit

Voimakatu 6: kevään kurssit!

Täältä löytyy tammikuussa alkavat salin kurssit: voimaharjoittelun peruskurssi sekä kahvakuulaharjoittelun alkeis- ja jatkokurssit. Laitan linkit suoraan salin sivuille, sieltä löytyy tieto. Ja salin kurssien ilmoittautumiset: info (at) voimakatu6.fi.

http://www.voimakatu6.fi/tammikuun-voima-ja-kahvakuulakurssit-2/

Salikortit on kurssilaisille kurssien ajan -50%. Käytännössä suosittelemme sitä, että kurssin aikana hankkisi edullisen kortin ja treenaisi myös omalla ajallaan opittuja asioita. Opettamisen tarkoitus on johdattaa juuri siihen: miten harjoitella itse, omaa tavoitetta varten. Ja näin se meneekin.

Moni ottaa kahvakuulakurssin tai voimaharjoittelukurssin aikana (tai jälkeen) kuukausi- tai 3 kuukauden kortin puoleen hintaan ja sen lisäksi oman harjoitusohjelman. Tämä on osoittautunut erittäin hyväksi ja toimivaksi systeemiksi. Kurssilla pääsee loistavasti alkuun. Oma ohjelma suunnitellaan tietysti jokaisen lähtötilanteen ja tavoitteen mukaan.

Valmennuksesta ja harjoitusohjelmista meillä vastaavat minun lisäkseni Vesa Vuori, Tuomas Hanhikangas ja nyt mukana on jälleen Vierumäeltä palaava Samuli Sällinen. Urheilu-uutisista löytyy pieni tiivistys siitä, mitä muun muassa teemme. 

Kurssin voi antaa myös joululahjaksi, siitä jos mistä on iloa pitkälle kevääseen. Lahjapaketit on tällaiset, lue tästä lisää. Rintanappi kuuluu pakettiin, sen voi valita haluamallaan tekstillä.

Punaisessa kiekossa lukee Voima on maailman suurin rakkaus, se on eeppisin. Ja kortissa siteeraamme Kekkosta. Jokainen syy, joka estää kuntoilun, on tekosyy. 
lahjanapit
Huppareitakin on. Myös lasten kokoja!
huppari
Ja vielä kerran kertauksena, mitä nainen haluaa.  =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *