Yleinen

Voita 129€ Puhdas+ tuotepaketti!

Hei,

tämä arvonta on kaikille 5 kg juhannukseen? -valmennuksessa mukanaolleille.

Kerro kommenttiosioon miltä on tuntunut nyt reilun kolmen viikon ajan. Oletko ehkä saanut tuloksia, millainen fiilis? Sana on vapaa, tervetuloa vastaamaan.

Vastanneiden kesken arvotaan 129€:n Puhdas+ tuotepaketti. Arvonta suoritetaan maanantaina 23.6. ja palkinto arvotaan vastanneiden kesken. Jos et ole vielä mukana valmennuksessa, tästä pääset mukaan ja saat ohjeet (joista on hyötyä aina, myös juhannuksen jälkeen, tietysti).

Puhdas+ Caps on uusi, laadukas, kotimainen lisäravinnesarja, jonka tuotteet ovat nimensä mukaisesti puhtaita, eivät sisällä ylimääräisiä täyteaineita tai muuta vastaavaa.

Valikoiman omat suosikkini on Boulardii-probiootit sekä Puhdas+ Beauty (kollageeni + tyrnimarja). Löytyy myös vihreä kahvipapu-uutetta, jonka sanotaan olevan hyvä painonhallintatuote.

Vastaa tähän alle ja olet mukana 129€:n tuotepaketin arvonnassa. Kiitos ja tervetuloa!
puhdas2
Ja tässä tuo Beauty+
puhdas3

75 thoughts on “Voita 129€ Puhdas+ tuotepaketti!

 1. Nämä viikot eivät ole sujunut ihan suunnitelmien mukaan, mutta olenkin ajatellut ettei tämä ole mikään juhannusta ennen tehtävä projekti vaan elämäntapa, jonka käyttöönotto etenee pikkuhiljaa askelittain. Ohjeet ovat hyvät ja yksinkertaiset, nyt vaan mieli kuriin ja ohjeet käyttöön 🙂

 2. Olo on fantastinen! Kropassa tuntuva keveys on sanoinkuvailematon! Tarkoituksena ei ollut pelkkä kesäkondikseen muutamalla kilolla kiristely vaan kokonaisuus hyvään oloon. Iho voi paremmin, vatsa voi paremmin, koko muija voi paremmin! Siistii. 🙂

 3. Turvotukset ja ilmavaivat on hävinneet ja housut pyörii jalassa. Makuaisti on terävöitynyt. Elämä hymyilee. 🙂 Tästä on tosi hyvä jatkaa samaa rataa, paluuta entiseen ei ole.

 4. Ihan mahtava ruokaohjelma! Puhdasta ruokaa helpoilla ohjeilla. Paino tippunut vajaan kilon viikkotahtiin. Olo kevyt, mieli virkeä ja hyvillä fiiliksin edetään kohti pienempää kukkamekkoa!

 5. Tämä ohjelma, tai koko elämän remontti 🙂 sopii minulle täydellisesti. Ennen nämä kaikki ruokavaliomuutokset ovat tuntuneet ja kuulostaneet hienolta, kun olen niitä lueskellut. Olen tehnyt itse vaikeaksi aloituksen, mahdottomaksi. Tämän ohjelman avulla kaikki on ollut helppoa.

  Eilen kahvakuulaillessa mietin, mitä kaikkea olen poistanut elämästäni näiden muutaman viikon aikana. Pääkipu, väsymys, ikuinen hiivatulehdus, ällöttävät isot finnit ja turvotus. Siinä nyt muutama mainitakseni 🙂

  Perheemme on liikkuvaa sorttia ja on ollut kiva huomata, että lapsetkin kiinnittävät huomiotaan terveelliseen ruokaan. Salaattia kannetaan kaupasta päivittäin!

  Tykkään!

 6. Epäonnekseni sairastuin kovaan flunssaan juuri sinä päivänä, kun valmennuksen oli määrä alkaa. Siksi aloitin ruokavalion kaksi viikkoa myöhässä, ja täytyy myöntää, etten edelleenkään koko ajan ole noudattanut sitä 100-prosenttisesti. Viljoja ja maitotuotteita (juustoja lukuunottamatta!) olen tosin vältellyt jo vuosien ajan. Valmennuksen kautta olen kuitenkin oppinut paljon uutta, esim. sen, että olen syönyt aiemmin aivan liian vähän. Kun pidän kiinni ohjeiden mukaisesta ruokailurytmistä, huomaan, että energiaa riittää paljon paremmin, makeaa ei tee mieli, eikä nälkä pääse yllättämään. Aion aloittaa “kuurin” uudelleen myöhemmin kesällä ja noudattaa sitä pilkulleen!

 7. Olin jo aloittaessa gluteenittomalla ruokavaliolla. Nyt jätin pois maitotuotteet, lisäsin vihannesten syöntiä ja veden juontia. Sokerin pois jääminen aiheutti kiukkua aluksi. Kokemuksestani voin sanoa, että sokerin vähentäminen/pois jättö puhdistaa tehokkaasti maksaa ja se jos mikä parantaa oloa 🙂 Tätä on helppo toteuttaa perheenkin kanssa!

 8. Tämä oli juuri se piste i:n päälle mitä kaipasin ruokavalioon! En ole ihan pellossa elänyt, mutta muutokseen oli tarvetta. Viljat olen jättänyt jo aiemmin, nyt jäi myös maitotuotteet. Olo on loistava ja vaikka treenitunteja on viikossa reilusti työnkin puolesta, jaksan mainiosti! Myös vesi maistuu entistä paremmin ja ruokailu on nautinto 🙂
  Ja…Sitruunavesi <3 MITEN OLIN UNOHTANUT SEN?!! Naaaam!

 9. Liityin ryhmään jo yhdeksän kiloa tiputtaneena. Vaikka tunsin itseni kevyemmäksi ja olenkin normaalipainoinen, halusin tuntea sen eron kun jättää viljat- ja maitotuotteet kokonaan pois. Nyt vatsa toimii paljon paremmin ja olo on vieläkin kevyempi! Syön nyt paljon monipuolisemmin, koska ruokavalio on suunniteltu hyvin. Vaikka kiloja ei olekaan tippunut, ihmiset ympärilläni huomauttelevat aika-ajoin että näytän laihemmalta 🙂

 10. Valmennuksessa hyvät ohjeet ruokavalioon, vaikka omalla kohdallani vaikeuksia onkin ollut.
  Kiva arvonta 🙂

 11. Ihanaa! Enpä voi sitä muuten kuvailla. Keski-ikäisen aamu naamaturvotus on poissa, herään virkeänä ja energiaa riittää koko päiväksi. Uni on myös hyvää <3
  Kiloja on tippunut 5 jo nyt, ja jatkan ekan viikon ohjetta vielä niin pitkään että olen saavuttanut normaalipainon, ja sitten alan sitten lisäämään hiilareitakin.
  Elämä maistuu taas 🙂

 12. Aloitin viikon myöhemmin valmennuksen ja omana tavoitteenani on saada toki kiloja pois, mutta tärkeimpänä yleiskunto ja -olo virkeämmäksi. Ilokseni pari kiloa painoa on lähtenyt! Syy myös jatkuvaan väsymykseen löytyi; uniapnea ja siihen saan syksyllä ylipaine happilaitteen. Väsyneeseen olotilaan on kuitenki selvästi helpotusta tuonut tämä viljaton ja maidoton ruokavalio. Vatsan turvotus ja huono toiminta ovat taakse jäänyttä elämää. Eikä nälässä ole tarvinnut olla, päinvastoin haasteellisempaa on saada syötyä kaikki ateriat ja niiden sisältämät määrät. Olen pyrkinyt aina liikkumaan paljon, koska luulin, että hampaat irvessä välillä lenkillä käyden ja välillä salilla pumpaten rautaa tuo minulle sen upean fitness-kropan. Kukan kirjoitus liikunnan ja ruokavalion merkityksestä painonhallintaan sekä iltselle miellyttävästä liikunnasta avasi omaa ajattelua paljon. Nyt liikun siinä tahdissa, mikä tuntuu hyvälle, enkä pakota itseäni väkisin 10km juoksulenkille aamulla tyhjällä vatsalla 3krt/vk +salitreenille 4krt/vk. Nyt voin nautiskella rauhallisemmista kävelylenkeistä ja henkinen olo kohenee myöskin.
  Itse olen kokenut tämän helpoksi ja yksinkertaiseksi elämäntavaksi, joka tuo kokonaisvaltaista hyvinvointia!

 13. Vinkit ja ohjeet ovat olleet tosi hyviä. Olen pieniä muutoksia tehnyt syömisiini, mutta suurempi muutos on vasta edessä päin.
  Pikkuhiljaa sisäistäen ohjeet ja muuttaen ruokailutottumuksia tulee kohdallani varmasti tuloksia.

 14. Moikka kaikille. Ruokavalio on toiminut hyvin ja helposti. Painoa on lähtenyt reilut 3 kg ja olo on paljon virkeämpi. Juhannusta ja lomaa hyvillä mielin odotellen… Kivaa kesää kaikille:-))

 15. Tämän valmennus on ollut erittäin antoisa! Vaakaa en ole niin orjallisesti seurannut, sillä lähdin tähän mukaan terveellisen ruokailun ja energisemmän olon vuoksi.

  Muutos on ollut huima. Iho voi paremmin, pienet epäpuhtaudet ovat poissa. Olono on energinen, ja kiireen keskelläkin huomaan hymyileväni 🙂 Salilla olen saanut lisätä treenipainoja. Kroppa on tiivistynyt sillä vaatteet eivät purista ja seuraavaksi täytyykin suunnata vaateostoksille pienempiä hakemaan. Upeaa huomata miten loppujen lopuksi pienillä asioilla on niin suuri merkitys!

  Näiden muutosten myötä piti kurkkia sitä puntariakin ja -4kg toistaiseksi.

  Aion jatkaa näiden ohjeiden mukaan! Kiitos Kukka ja Sami!! 🙂

 16. Tämä on varmasti maailman helpoin tapa parantaa olotilaa ja tiputtaa painoa. Olen jo pidempään tiukasti seurannut Kukan ja Samin kirjoituksia ja noudatellut ohjeistuksia, en tosin näin tiukasti. Nyt vuodessa olen tiputtanut 12 kg, joista 4 kg tämän valmennuksen aikana. Aiemmin vaivannut turvotus on hävinnyt tehokkaasti. Energiaa riittää vaikka olen ikävä kyllä syönyt välillä vain kahtakin ateriaa päivässä. Näläntunnetta ei vain tule ja vaikka tulee olen sitäkin oppinut sietämään. Makeanhimo on hävinnyt kokonaan. Isoin kiitos tuli kaverilta, jota en ollut nähnyt toviin: “En tiedä johtuuko ruokavaliosta vai mistä, mutta sä näytät helvetin hyvältä”. Kiitos Kukka ja Sami! Mukana arvonnassa ollaan 🙂

 17. Olo on keveämpi ja energisempi. Ruokailu on luonnollinen osa päivän rutiineita ja osaan koostaa aterian ilman punnitsemista. Aivan mielettömän hyvä olo.

 18. Aoitin pari viikkoa myöhässä, joten nyt vasta toinen viikko menossa.

  Atooppiselle iholle aivan balsamia! Mulla ei valehtelematta ole koskaan ollut iho näin hyvässä kunnossa. Kosto tuli heti, kun juhlissa maistoin tavallisia piirakoita ja lonkeroa..nyt oltu ruodussa taas, ja iho kiittää!! 🙂
  Olo muutenkin kevyt ja fiilikset korkealla!

 19. Puolitoista viikkoa sujui hyvin. Sitten kiire ja stressi voittivat ja jouduin parin viikon sokerikierteeseen. Nyt yritän irtaantua siitä ja jatkaa ruokavaliota soveltaen. Kesän lopulla aion ottaa tänän 5 viikon pyrähdyksen uudelleen ja pitää kiinni ohjeista. Suurinpana tavoitteena on se hyvä olo ja ikuisesta laihdutuskierteestä pääseminen.

 20. Ohjeet ovat selkeät ja yksinkertaiset, mikä on helpottanut niiden noudattamista. Olen nyt jättänyt pois kaiken “turhan” (sokeri, maitotuotteet ja viljat) ja olo on loistava. Tällä mennään ja varioidaan näissä raameissa hamaan tulevaisuuteen; ei vain juhannukseen. Olen niin tyytyväinen, että olen onnistunut elämäntapamuutoksessani, että sitä haluaisi muillekin kertoa, mutta jokainen elää tavallaan. Tämä sopii minulle just näin.
  Kiitos Kukka ja Sami! Lämmintä kesää kaikille! 🙂

 21. Aluksi tuntui että ei tästä ruuan määrästä vaan voin selvitä. Tuntui että ruokaa on enemmän kun tarpeeksi. Olen syönyt monipuolisesti ja vaihtelevasti ennen, mutta tässä sai taas vähän muistutusta, kun homma karkaa käsistä. Paljon tulee treenattua, käytyä salilla, lenkillä, kahvakuulassa ja tehtyä vielä muuta niin kyllä voi sanoa, ettei aamulla jää enään sänkyyn makaamaan. Välissä tuli vaihe, ettei jaksanut nousta sängystä ylös enään ja ei jaksanut touhuta mitään, mutta nyt siitä on taas päästy. Vaikka rakastankin tuoretta ruisleipää ja muutenkin välistään pullamössä, niin kyllä ne taitaa olla jäänyttä tavaraa pääsääntöisesti. (joskus pitää herkutella, kun mummo on paistanut tuoretta ruislepää <3)
  Pääsääntöisesti noudatan tätä ruokailua, mutta annan itselleni niitä päiviä että saa herkutella silloin tällöin ja sen kyllä huomaa olossa. 😀
  Tämä on ollut kyllä ihana ja antanut rytmin päivälle.

 22. Olo on kevyt ja vatsa toimii hyvin. Viikonloppujen pari juhlaa ovat sotkeneet ohjeellista ruokavaliota. Lisääntyneen hiilarin huomaa kropassa lisääntyneenä kipuiluna nivelissä ja lihaksissa sekä väsymyksenä. Paino ei ole varsinaisesti tippunut, koska aiemmin keväällä se tippui rajummin. Nyt keho käy kai kamppailua, mihin suuntaan se elää. Joka tapauksessa uudesta ruokavaliosta olen puhunut lähiympäristössä, se herättää mielenkiintoa. Omat allergiat ja terveysvaivat tuntuvat helpottuvan tässä viikojen aikana. Tottakai asioiden opetteleminen ja uusiin asioihin sopeutuminen vie aikansa. Tuntuma siitä, että olen oikealla tiellä – on vahva 🙂

 23. Mulle tämä vuosi on ollut vähän “dieetistä” toiseen kulkemista. Joulun aikaan heräsin turvotukseeni, ja aloin rimpuilla siitä eroon. Takaraivossani tiedän, että kyse pitäisi olla pysyvämmästä muutoksesta, mutta uuden opettelu ja omaksuminen rutiiniksi on osoittautunut pidemmän päälle vastahankaiseksi. Ensimmäinen 10 viikon setti meni sinnillä ja oivalluksia ruokavaliosta tehden, keväällä taas ensimmäinen paleovalmennus vähän tutustuessa asiaan, eikä oikein jaksanut ehkä keskittyä tarpeeksi. Nyt homma ei tunnu enää niin uudelta, mutta täysin puhdasta linjaa on ollut vaikea pitää. Silti jotain onnistumisia: maitotuotteet ovat yllättäen jääneet melko helposti pois, kahvikin maistuu jo mustana! Muuten kyllä ollut melko lepsuilua omalla kohdallani, eikä siksi ehkä tuloksiakaan niin merkittävästi. Olossa huomaa eroja erilaisten ruokien jälkeen, ja uskon että maidostakin olen sitä kautta oppinut pois, kun psyykekin alkaa rekisteröidä, että tuota ei kannata haluta. 🙂 Osa housuista mahtuu paremmin kiinni, hih.

 24. Onpas meitä monta tyytyväistä jo! Kaikki muu on helppoa noudattaa paitsi SÄÄNNÖLLISYYS on vähän niin ja näin. Lauantaisin on ollut juhlia ja niissä olen herkutellut kohtuudella. Silti eron huomaa ja ostin eilen uudet bikinit!! Myös vatsa on tyyni ja rauhallinen. Tätä rutiinia voi jatkaa pitkään! Kohtuulliset iltahiilarit sopivat mulle ja nukun todella sikeästi.

 25. Olo on upea. Kuusi kiloa on jo tähän mennessä menetetty! Tämä “dieetti” oli joka pennin arvoinen, enkä oikeastaan edes näe tätä dieettinä, vaan uusien ruokailutottumusten opetteluna. Edelliseen painonpudotukseen verrattuna tämä kokemus on ollut ruusuilla tanssimista. Jos nyt jotain negaa, niin olen ehkä vähän normaalia ärhäkkäämpi, kuin aikaisemmin. Hiilaripöhö oli kai turruttanut sopivan leppoisaksi 😀

 26. Tulin mukaan 1,5 viikkoa myöhässä, mutta päässyt hyvin vauhtiin ja saanut reilut pari kiloa pois kahdessa viikossa. Olo on ollut mitä mainioin! Ainoastaan cf-treeneissä sen on huomamut, ettei energiaa oikein riitä “vanhaan tapaan”. Onneksi lisähiilarit ovat (minulle) tästä viikosta alkaen sallittuja!
  Veden juomisessa on edelleen parannettavaa! PALJON 🙂

 27. Moi,
  kiitos hyvistä ohjeista. Painoa on lähtenyt tähän mennessä viitisen kiloa ja toivottavasti tippuu vielä ainakin viitisen kiloa lisää. Olo on ollut koko ajan hyvä, tosin ensimmäisen viikon aikana huomasin kaipaavani maitotuotteita aivan älyttömästi. Nyt arvelen, että se oli enemmänkin sokeri tai makeutusaine jota jogurtteihin laitetaan, jota silloin kaipasin.

  Paino on tippunut siitäkin huolimatta, että olen välillä lipsunut annetuista ohjeista, mutta sehän on vain hyvä merkki siitä, että voin elää ns. normaalia elämää ja olla silti edes vähän hoikempi kuin mitä olen muutamaan vuoteen ollut. Ja nyt kun olen syönyt herkkuja erittäin harvoin ja vähän kerrallaan entisen viikonloppumättöni sijaan, ovat ne maistuneetkin aivan uskomattoman hyviltä.

  Olen pitänyt kovasti myös siitä, että ohjeissanne ei ole mitään Suurin pudottaja-tyyppistä rääkkitreeniä, vaan ihan normaalia, mutta tehokasta liikuntaa. Ja hienoa on myös se, että mainitsette liikunnan apuna stressin hallitsemisessa.

  Aurinkoisia kesäpäiviä teille, Kukka ja Sami, ja myös muille valmennuksessa mukana oleville.

 28. Osallistuin myös kevätsiivoukseen ja sen jälkeen tuli ankara repsahdus. Tämän myötä olen saanut takaisin hyviä ja ylläpidettäviä toimintatapoja ja tottumuksia. Limevesi ja hyvät suolat, pääsääntöinen maidottomuus ja viljattomuus sekä laaturuokaan panostaminen…. Tuntuu, että on tullut rutiiniksi. 🙂

 29. Olen toteuttanut ruokavaliota osittain, mutta nälkä on poissa ja paino kuitenkin laskenut.

 30. Itse en ihan hirveästi ole ruokavalioon tehnyt muutoksia, mutta maitotaloustuotteiden jättäminen on ollut uusi kokeilu. Iho on selvästi paremmassa kunnossa 😉

 31. Minäkin aloitin vähän myöhässä ja ihan täysillä en ole vielä pystynyt tätä noudattamaan, kun on vatsan tutkimukset vähän kesken. Mutta nyt jo positiiviset vaikutukset huomaa, sekä olossa että painossa 🙂

 32. Oikein mainiosti on mennyt: painoa on toistaiseksi lähtenyt 4,4 kg, mikä näin normaalipainon sisällä pudottavalle on mielestäni oikein hyvä tulos. Olen noudattanut ohjeita aikalailla pilkulleen, joten ei ihme että tuloksiakin on syntynyt – lisäksi olo on kevyt, virkeä ja jaksavainen.

  Monet tuntuvat puhuvan, että annoskoot ovat sen verran isoja, ettei nälästä tarvitse kärsiä. Oma kokemukseni on kuitenkin ollut täysin päinvastainen: nälkä oli varsinkin alussa niin kova, että ekalla kahdella viikolla liikunnat menivät aivan plörinäksi vaikka normaalisti treenaan vähintään kuusi tuntia viikossa salia ja tanssillisia ryhmäliikuntoja. Nyt kuitenkin liikunnatkin alkavat taas rullata, joten ilmeisesti elimistö on tottunut vähempään ravintoon (ja kyllähän ne annoskoot ja välipalat olivat ennen aivan liiallisia).

  Parasta on ollut ohjeiden selkeys, joka on tehnyt niiden noudattamisesta tosi helppoa ja vaivatonta. Lisäksi tasakokoisten annosten syöminen on miellyttänyt kovasti, vaikka aluksi niiden ajoittaminen tuntuihin aiheuttavan päänvaivaa. Tykkään rutiineista, joten solahdan aika kivuttomasti tällaiseen elämäntapaan, jossa kaikki on mietitty valmiiksi ja itse tarvitsee vain toistaa samaa ohjeistusta päivästä toiseen. 😀

  Kiitoksia siis kampanjasta, joka on ehdottomasti koko hintansa arvoinen!

 33. Ruokavalio-ohje hyvä, mutta syvällisempää ohjetta liikunnan toteuttamiseen olisi kaivattu.
  Suosittelisin paleoaloittelijalle, joka ei tiedä vielä homman jujua. Paljon lukeneelle ja jo pääosin paleoivalle ei tuonut lisäarvoa.

 34. Alusta asti mukana, kaksi eka viikkoa tiukasti ohjeiden mukaan seurauksena jatkuva huono ja täysin vetämätön olo, aivotkin kävivät ihan hitaalla. Kolmannella viikolla päätin tehdä jotain ja lisäsin yhden banaanin aamusmoothieen. Olo parani heti ja sen jälkeen olen pystynyt kivutta muutoin tässä ruokavaliossa ilman tuota illan riisiannostakin. Painoa on lähtenyt noin 2,5 kg, ihossa en ole havainnut valitettavasti muutosta, mutta vatsanseudun turvotus on poissa. Ihan hyvä olo, muttei mitenkään erityisen energinen aikaisempaan verrattuna. Ehkäpä aikaa tarvitaan kohdallani vaan vielä lisää :).

  1. Kommentoinpa vielä itseäni . Nyt viidennellä viikolla aika bueno olo :). Aamubanaani on muuttunut puolikkaaksi smoothien seassa, koska kokonainen alkoi maistua liian makealta (!!!) ja olen innostunut raakakakuista yms terveellisistä herkuista.
   Vaikka olen sallinut itselleni raakakakku/-sukaaa herkkukakkuhetken parikin kertaa viikossa, paino tippuu silti, nyt jo lähemmäs neljä kiloa lähtenyt (se on aika paljon tässä ajassa, kun paino alkaa kuitenkin vitosella). Kaikkein mahtavinta on ollut se, että sokerinhimo on täysin poissa. Tämä sopii minulle ja jatkan tällä ihan varmasti. Huippua!

 35. Minun vointi ei ole kovin kehuttava. Verenpaine majailee 99:ssä ja vatsa on sekaisin, olleet molemmat parisen viikkoa. Voimattomuuden takia olen joutunut jäämään reenitauolle. Ruokavalio, jota olen noudattanut tarkkaan on kyllä makean himoni lopettanut lähes tyystin, mutta näläntunne vaivaa edelleen usein.

 36. Mieletön fiilis ja olo on huikea. Turvotus on tipotiessään, vatsavaivat ovat historiaa ja sokerihimo on hävinnyt. Painoa on tippunut yllätyksekseni 2 ekan viikon jälkeen 4 kg (entuudestaan olen jo lähtötilassa normaalipainoinen) vaikka tiivistystarvetta hieman onkin 🙂 Ennen söin paljon maitotuotteita (rahkaa ja raejuustoa) ja aamuuni kuului myös ruisleipä. Nyt en näitä ole kaivannut, ainoastaan kahvimaidosta luopuminen on raastanut eniten. Tämä ruokavalio selvästi toimii! Hiilarilisäyksen otan käyttöön ensi viikolla ja sitä hieman kaipaan, sillä treeneissä veto on välillä pois. Samin kaunistelematon “Yksinkertaista painonhallinta naisille” -blogikirjoitus avasi silmäni ja tartuin samalla lukukerralla haasteeseen ja tässä olen parempivoipaisena uuden elämän alussa. Entiseen en enää palaa! Kiitos Sami ja Kukka!

 37. Gluttenittomasta ja vähämaitoisesta ruokavaliosta tähän hypänneenä, en ole kokenut tätä muutoksen riemua, mikä muiden viesteistä paistaa 🙂 (olen sen toki kokenut jo aiemmin). Suurin oppi omalla kohdallani on ollut ruokailurytmin noudattaminen. Puntariin olen sen verran vilkaissut, että pari kiloa on tippunut. Tavoitteena on kuitenkin ollut rasvahötön karistaminen lihasten päältä ja tässä projektissa olen ruokavalion kanssa hyvällä uralla.
  Olen noudattanut ruokavaliota orjallisesti, sokerin poisjättäminen on tehnyt hyvää myös mielelle. Olen ylpeä itsestäni! Pakkohan se on valittaakin; treeneistä on nimittäin puhti poissa, hyytyminen tulee kuin faksit jäätteenmäelle. Mielikuvituksen puute vaivaa välillä, jolloin aterioissa ei paljon vaihtelua ole. Hiilarin lisäys treenipäivään on ollut tervetullutta kaikin puolin.
  Periksi ei kuitenkaan anneta, ohjeet toimivat yleensä parhaiten silloin, kun niitä noudattaa. 5 viikkoa voi kuka tahansa olla tiukkis 😉

 38. Selkeät ja yksinkertaiset ohjeet parasta. Vaikka painoa ei tippunut, niin olo kevyempi. Parasta oli se että olen oppinut juomaan vettä, jota aiemmin ei mennyt lähes yhtään. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

 39. Aloitin viikon myöhemmin muita. Paino on pysynyt ennallaan , mutta olen opitellut juomaan vettä, housun kaulus ei kiristä enään. Tällä mallilla koko kesä. Ohjeet ovat selkeät, kiitos niistä. Mukana myös arvonnassa.

 40. Urheilen paljon ja olen aina kiinnittänyt huomiota terveeliseen ruokavalioon. Lähdin ohjelmaan mukaan, jotta saisin vinkkejä entistä puhtaammasta ravinnosta ja saisin sovellettua niitä käytäntöön. Hyvän ja virkeän olon lisäksi huomaa että turvotus on kadonnut. Ensimmäisen ruokavalion aikana huomasi että energiat eivät kunnolla riittäneet reenaamiseen yhtä hyvin kuin aiemmin, joten toisen ruokavalion lisäys on ollut tarpeellinen ja antanut energiaa harjoittelupäiviin.

 41. Lähdin mukaan hakemaan parempaa oloa ja mahdollisesti apua kovasti vaivaavaan fibroon. Mutta tuli taas niin kova kipujakso, että karille meni niin että paukahti. Yritän uudestaan, kun pystyy taas ajatella tulevaisuutta. Ohjeet ovat tallessa:)

 42. Ekaa kertaa pitkään, pitkään aikaan en tunne syömisestä syyllisyyttä, ja se on omalla kohdallani ollut parasta tässä valmennuksessa tähän mennessä. Painoa on tippunut muutama kilo, saisi tippua vielä lisääkin.

  Työn ja uteliaan, sosiaalisen luonteeni kanssa olen ehtinyt tämänkin lyhyen ajanjakson aikana tilanteisiin, joissa ruokavalion tiukka noudattaminen on käynyt hetkittäin ylipääsemättömäksi (gluteenittomuudesta olen kuitenkin pitänyt kiinni, ja siitä onnittelen itseäni). Syrjähyppy-hetkissä syyllisyys on nostanut taas päätään, olo huonontunut ja myös kaikki ruokaan liittymätön alkanut stressata heti enemmän. Nyt taas kun olen oman jääkaappini ja eväsrasiani kuningatar, olo on paljon parempi.

  Minulle on ammatin puolesta tavoitteena olla vahva mutta kevyt, sitkeä ja notkea samaan aikaan – tuntuu, että tämän valmennuksen kanssa olen monta askelta lähempänä tuota unelmien olotilaa.

  Kiitos Kukka, kiitos Sami!

 43. Vantastiko! Olo on oikein hyvä. Vatsa, nahka ja vatsanahka tykkää tilanteesta.
  Iloisempi mieli!!!!
  Ollut selkeä ja itselle sopiva valmennus. Suosittelen kyllä muillekin, hyvää fiilistä kantsii jakaa!

 44. Pinkeä vuosirengas vyötäröltä on sulanut, mikä on helpottanut olemista hyvin paljon. Ei ole ollut nälkä, eikä ole muistanut napostella. Varsin virkeä olo, mikä on todella huisaa!

 45. Helposti noudatettava ohjeistus, jolla paino putoaa ilman liikuntaa. Olen 2 pienen lapsen äiti ja liikunta-aikaa on vaikea löytää kun tasapainoilee työn ja kodin välillä. Ainoana haittana pidän vähän omaa laiskuuttani; minun on tehtävä aina suuria eriä ruokaa valmiiksi, koska muutoin nälkäisenä en meinaa jaksaa odottaa ruoan valmistumista.

 46. Moi ja terveisiä terassityömaalta. Olo on hyvä vaikka kaks ekaa viikkoa oli melko väsyksis raskaiden päivien jälkeen, paljon maapohjien kaivuuta yms. lapiohommia. Silti ei ole tarvinnut ratketa. Hiilareita olen vielä rajoittanut kun ei istumatyössä niitä paljon tarvi. Reenin / pihatöiden jälkeen nyt syönyt hiilarit. Nyt paino tullut alas 5,5 kiloa tähän aamuun mennessä. Peukku!

 47. Olin jo ennestään gluteenittomalla ruokavaliolla, mutta nyt jätin pois maitotuotteet, joita olen käyttänyt melko vähän muutenkin. Sokerin ja sokerinhimon poisjäänti lienevät suurimmat muutokset. Painoa on tippunut tähän mennessä 4kg ja olo on mitä mainioin! Normaalipaino kolkuttelee sen reilun kilon päässä. Ja sinne aion päästä. Jos ei juhannukseksi, niin sitten vähän myöhemmin. 🙂

 48. Painoa tippunut n. 3 kg, ne kahden ekan viikon aikana, sen jälkeen ei muutosta. Olo ollut melko väsynyt ja ajoittain voimaton. Nälkä ei ole kylläkään vaivannut ja maitotuotteita ei enää tee mieli, kahvikin maistuu jo mustana. Aion jatkaa tätä uutta ruokavaliota jatkossakin, tosin hiilareita on hiukan lisättävä.

 49. Perheeseen tuli ikäviä uutisia juuri kun dieetti alkoi ja seuraavan viikon olin matkoilla, mutta vähän aikaa olen ollut mukana. Hiilarien määrän kanssa täytyy olla tarkkana, sillä jos niitä on liian vähän niin olo on tosi huono (nuppi sekaisin). Eli ihan 100% en pysty tätä alusta asti noudattamaan, mutta nuo päivitetyt ohjeet vaikuttaa hyvältä 🙂 Kiloja lähtenyt 1,5

 50. Tämä on ollut ja on ihan huippua! Näinkin matalilla hiilareilla oloni on hyvä ja jaksan tehdä kotiaskareet, hoitaa lapset ja reenata. Paino on tippunut kilon viikossa. Mikä on ollut mukavin huomata reiteni ovat kaventuneet eniten. Ne juuri ovat olleet se ongelma paikka mistä ei rasva tahdo lähteä millään.
  Tätä on ollu helppo noudattaa ja sopii arkeeni kun ei tarvi olla koko aikaa syömässä.
  Ensimmäiset kaksi viikkoa meni loistavasti. Kolmas viikko alko vähä lipsumisia koska sallin itselleni ohi listan koska painon ei tarvinnu enää tippua. Neljäs viikko ollu haasteellinen. Tasapainon löytäminen ettei paino enää tippuisi tulee olemaan haasteellista mutta siihen löydetään ratkaisu. Tätä hyvää oloa haluan jatkaa näillä ohjeilla.

  Kiitos 🙂

 51. Yksinkertaista ja helppoa toteuttaa. Hyvänä tässä pidän myös sitä, että liikunnasta ei tarvitse tehdä turhaa stressiä. Hiukan on ollut vaikeuksia syödä kaikki ateriat, siksi olo on saattanut välillä olla heikko. Hortan käyttö kiinnostaisi. Käytättekö itse ja millä tavoilla?

 52. Olo on huippu, energiaa riittää. Hauska oli huomata myös herkuissa kun ruoka on jo niin hyvää ja marjoja perään niin todeta toisaan entä jos ei tarvitse pakottaa itseään pois herkuista. Entä jos ei vaan tee enää mieli? Tietysti miten valitsee, itse herkuttelin juuri jäisillä marjoilla, heralla, kookosöljyllä ja lirautin aamukahvia vielä sekaan… ai ihanaa! En tunne jääväni mistään paitsi ja pysyn terveenä. Ruokavalio toimii myös lääkkeenä, ei tarvinnut lähte antibioottikuuria hakemaan kun ruokavalio ja riittävä nesteytys hoiti terveeksi. Ennen kärsin vatsavaivoista joten suhde ruokaa oli viha-rakkaus suhde… rakastan syödä mutta vihaan vatsakipua. Nyt ei ole enää kipua joten on vain rakkaus-rakkaus suhde tähän ruokavalioon. Enkä koe kituvani, olevani dieetillä, syöväni kuivaa näkkäriä ja ikuista kaalisoppaa itku kurkussa ettei enää ikinä mitään hyvää. Kiitos Kukka ja Sami! Olo on onnellinen! 🙂

 53. Aikaisemmin paljon maito-, vilja- ja sokeripitoisia tuotteita käyttäneenä tämä on ollut hyvä vieroituskuuri. Alku tuntui hankalalta, mutta uuteen ruokailutapaan ja rytmiin tottui toisella viikolla. Ainoastaan aamiaisen kanssa on ollut ongelmia, eli aamuisin kaipaan maustamatonta jugurttiani. 🙂

 54. En pystynyt aloittamaan ruokavalio-ohjeita oikeaan aikaan elämäni tämänhetkisen hektisyyden vuoksi (sekä kotona että töissä). Olen hyvin vähän kotona, joudun jatkuvasti joko syömään ulkona, tai ostamaan eväät ohikulkumatkalla jostain, ei siis mahdollista noudattaa tarkoin laskettua ruokavaliota. Tavoitteena oli päästä aloittamaan välittömästi juhannuksen jälkeen, kun elämäntilanteen olisi tarkoitus rauhoittua.
  Olen noudattanut Kukan ja Samin ohjeilla gluteenitonta ja maidotonta ruokavaliota jo lähes koko alkuvuoden, mutta nyt olen “joutunut” ottamaan molempia takaisin ruokavaliooni, samalla kun olen joutunut väliaikaisesti jättämään rakkaan kuntosaliharrastukseni jäähylle.
  Nyt tutkitaan käsittämättömiä vatsa- ja alaselkäkipuja + huonovointisuutta, kun virtsatieinfektio ja raskaus poissuljettiin, virtsa- tai verikokeista ei löytynyt mitään muuta poikkeavaa kuin koholla olevat munuaisarvot sekä liikaproteiini virtsassa, lääkäri ehdotti sukupuolitautia (ei), myyräkuumetta (ei) ja jäljelle vain “Joko kyseessä on pitempiaikainen huono nesteytys, nestehukka siis tai sitten lähdemme tutkimaan keliakian ja laktoosi-intoleranssin mahdollisuutta”. Tämä selvä, 5kg juhannukseen-ruokavalio käyttöön välittömästi, tämä on nyt prioriteetti nro 1! Välitön paluu gluteenittomuuteen ja maidottomuuteen (ja paluu aamuisen sitruuna-suola-veden nauttimiseen <3) , eikä enää ikinä siitä pois, kiitos Kukka ja Sami! 🙂

 55. Ohjeitanne soveltaen on tämä aika mennyt, kiloja tippunut ehkä n. 2. Olo on hyvä kaikin puolin ja muutenkin seurailen koko ajan tätä blogia ja otan opiksi kaiken lukemani. Yritän unohtaa laihduttamisen kokonaan ja miettiä terveellisiä elämäntapoja ihan muuten vaan omaksi (ja ehkä muidenkin 🙂 iloksi. Fanitan Kukkalaaksoa ihan kympillä 🙂

 56. Aloitan tän juttuni kiitoksella nöyrällä – olo on niin fiini naisella tällä.

  Kukka ja Sami ne ovat inspiraatiot mun, sai mut aloittaa koko tän ihanan touhun; ruokavalion kuntoon pisti, kunhan vain noudatan sitä kiltisti.

  Ohjetta, vinkkii, linkkii ja motivaatioo, ei tää mitään rakettitiedettä oo.

  Maanantaisoturin lailla vedän kalkkunaa, nautaa, kalaa ja heraisolaattii
  Pähkinöi, öljyi, kasviksii ja salaattii.

  Hapankaalikin mulle aivan uusi tuttavuus, yrmeän alun jälkeen onkin ihan ok maistuvuus.

  Kävelen, juoksen ja salilla ahkeroin, joka aamu itseäni puntaroin.

  Kilot karisee ja olemus kiinteytyy; kroppa kiittää ja kehuja niittää.

  Lepoa ja palautumista ei saa painaa villalla; muistanhan että ‘aamu alkaa illalla’.

  Mieli on somewhere over the rainbow, eteenpäin vaan HiioHoi!

  Viis kiloo juhannukseen, laitetaan samalla tulevaisuus ojennukseen!

  Sitruunavettä siemaillen, täällä Puhdas+Capseista haaveilen.

 57. Tämä oli hyvä kokeilu! Olen ollut maidottomalla ja viljattomalla ruokavaliolla jo melkein vuoden ja muutenkin syönyt suht siististi ja juonut paljon vettä.
  Ajattelin siis hieman kiristellä juhannukseen koska ainahan on ne muutamat kilot jotka voisi pudottaa.
  Paino ei kuitenkaan liikkunut mihinkään ekan kahden viikon aikana.. Jaksoin treenata salilla normaalisti. Hiilaria lisättyäni tippui puoli kiloa. Muuten paino pysynyt samassa.. Ehkäpä kroppani tarvitsee enemmän kaloreita ja hiilareita toimiakseen..? Kehoni on temppelini ja temppelini joskus hyvin hämmentävä laitos 🙂

 58. ohjeet ovat selkeät, etenkin kun aikaisemmin olin jo paleoon tutustunut. Valitettavasti oma ruokavaliokorjaus jäi puolitiehen erittäin kuormittavan arkitilanteeni vuoksi. Mutta kaikki palikat on kasassa ja voin näillä ohjeilla nopeasti päästä hyviin tuloksiin milloin tahansa. Pahin ongelmani on sokerin syönti väsymykseen/henkiseen stressiin ja siitähän syntyy huono kierre. Olen oppinut huomaamaan mitkä ruoka-aineet keholle sopivat ja mitkä eivät – iän myötä näille edelleen herkistyy. Suurin vaivannäkö on vielä ajanotto ruuanlaittoon, kun perheelle pitää tehdä toisenlaista sapuskaa (joka turvottaa oman vatsani rantapalloksi..) Ruokavalion kokonaisvaltaisuus ja pitkäjänteisyys – niiden voimaan uskon terveyden suhteen 🙂

 59. 3 viikkoa takana ja huippufiilis. Iho paremmassa kunnossa kuin aikoihin. Paino tippunut ja turvotus kadonnut. Ruokavalio tuntuu sopivan paremmin kuin hyvin IBS:tä kärsivälle. Aion todellakin jatkaa maidottomalla ja viljattomalla ruokavaliolla 🙂

 60. Olen soveltanut ohjeita itselleni sopivaksi mitä voisin kuvitella noudattavani jatkossakin. Haastoin kyllä itseni ja jakson ajan on jäänyt rahka, raejuusto, puuro ja maito kauppaan sekä aamuinen kaurapuuro keittämättä. Maitotuotteiden poisjättö tuntui alkuun mahdottomalta, mutta ei lopulta ollutkaan niin vaikeaa. Aiemmin jo ruokavaliosta oli muut viljat kauraa lukuunottamatta otettu pois. Olo on ollut hyvä, kuten on ollut jo aiemmin viljoja rajoitettaessa. Nytpä joutuu pohtia millä tiellä jatkaa tämän jälkeen.

 61. maidoton ja viljaton toimii – ihottumat poissa ja vyötä saa kiristää, housut puttoo 🙂 Tahtoo voittaa paketin, kollageenit yms on jo tovin ollut vakiokäytössä!

 62. Ihanaa kun ei enää turvota niinku ennen, iho parantunut huomattavasti =) eli elämä hymyilee =) juhannusken jälkeen todellaki jatkuu samoilla ohjeilla..Helpointa ruokavalio ikinä, ei turhia hifistelyjä ( jos ei erikseen ala hifisteleen;) )

 63. Olen seuraillut jo pidempään sekä Kukan että Samin blogeja. Tähän lähdin mukaan ihan loppupuolella ja aloitus onkin vasta juhannuksen jälkeen. Odotuksena lisää virkeyttä ja hyvää oloa 🙂

 64. Kevyempi olo…. ja tärkeimpänä oivallus, että nyt ei olla kuurilla, vaan opetellaan loppuelämän syömistä. Ei nää kilot 6 viikossa tulleet, joten ei ne 6 viikossa taida lähteäkään. Tasapainoilua mielitekojen ja uusien tapojen kanssa, mutta aattelin olla voittaja tällä kertaa :)! 2-3 kiloa kadonnut ja mieli positiivinen ja energiaa riittää!

 65. Aloitin myöhässä, nyt kolmas viikko alkoi ja huikeet 5 kiloo lähtenyt. Ruokavalio yksinkertainen ja näköjään toimii 🙂 Jännäsin 4krtaa ruokarytmiä, mietin et riittääkö, välillä ollut haastavaa, mut nyt oon päässy rytmiin. Huippufiilis!

 66. Aloitin tarkemmin vasta vko sitten, mutta nyt jo paino tippunut melkein kaksi kiloa, mutta olenkin tosi herkkä turpoamaan viljasta/perunasta, joten niitten poisjättö auttaa heti. Olen jo aiemmin lähes vastaavalla syömisellä laihduttanut yli 30 kg ja semmoinen rapiat 10 on tullut takaisin, mistä pitäisi päästä eroon. Tai paremminkin niin, että yleisfiiliksen saisi samaksi, mitä se oli silloin. Liika hiilihydraatti vain ei sovi minulle. Huomiota olen nyt kiinnittänyt erityisesti myös vihannesten määrään ja vaihtelevuuteen. Uutena löytönä pinaatti. Haastavinta on ateriarytmi ja siinä on vielä tekemistä. Aamulla kun ei meinaa mennä mitään alas.

 67. Ei oo menny kuin Strömsöössä! Arjen ja työn mullistuksissa syömisen rytmitys on ollut haastavaa. Liikuntana viime viikkoina tetriksen pelaaminen muuttoaatikoilla erinäisiin pakettiautoihin. Vaikka orjallisesti en ole ohjeita noudattanut, niin paino on tippunut ja iho roikkuu. Miten tuon ihon saa ikinä kimmoisaksi?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *